Mi-am luat tortul #StămAcasă de la Tort de Bezea

Deși nu mai e mult până pe 15 mai, când se mai liniștesc restricțiile, problemele cauzate de pandemie vor continua să existe, iar pentru business-urile românești va fi în continuare greu. Dacă ne uităm la un business ca Tort de Bezea (de la care am cumpărat acum vreo doi ani de zile primul tort 😋), perioada asta le complică mult activitatea, pentru că nu se mai fac petreceri, nu se mai fac zile de naștere la birou, nu se mai fac evenimente corporate, iar de nunți și botezuri nici n-are rost să discutăm, deci mare parte dintre direcțiile care le generau comenzi în trecut, acum nu mai există.

Mi-a plăcut mult adaptarea lor la situație, lansând o serie de produse făcute special pentru stat acasă. Produsele includ torturi la borcan, mini-bezele, dar și un excelent Stay at home Cake, care costă doar 50 de lei și are 500 de grame. N-am stat pe gânduri, așa că l-am comandat. Fix așa arată:

Mi-am luat tortul #StămAcasă de la Tort de Bezea

Despre cât de bun este n-are rost să povestim, e o bucurie pentru papilele gustative. Noi doi l-am mâncat în două etape și, recunosc, prima dată am mâncat mai mult de-o porție de fiecare. 🤣 La o masă am mâncat 3 sfeturi din tort, iar la a doua masă ce-a mai rămas.

Merită cumpărat și, mai mult decât atât, merită făcut cadou. Mi se pare grozav să-i cumperi cuiva un tort atât de bun cu doar 50 de lei, iar făcând asta să susții și un business local în vremuri grele.

Tort de Bezea este unul dintre cele peste 100 de business-uri pe care le-a susținut Raiffeisen Bank în ultimii doi ani prim programul factory by Raiffeisen Bank.

Dacă ai și tu o idee de business care are nevoie de puțin ajutor pentru a porni sau dacă ai deja un business pe care vrei să-l duci la nivelul următor, să știi că până pe 18 mai poți accesa un credit de 50.000 € pentru afacerea ta, rambursabil în condiții preferențiale.

Este o ocazie foarte bună de a obține finanțare și mai mult de atât, pentru că prin programul factory by Raiffeisen Bank ai ocazia să discuți cu specialiști și antreprenori cu experiență din diverse domenii, să primești îndrumare post-finanțare, sesiuni de mentorat sau chiar promovare.

Mai mult, dacă bussiness-ul tău este unul care participă activ la lupta împotriva pandemiei (prin realizarea de acesorii medicale de protecție, producția de soluții de igienizare, realizarea de cursuri online, servicii care să permită munca la distanță etc.), să știi că va avea prioritate la finanțare.

E important pentru toată lumea ca business-ul tău să înceapă să producă rezultate și să ajute la lupta împotriva pandemiei și mă bucur că cei de la Raiffeisen Bank au ales să acorde finanțări cu prioritate acestei categorii de business-uri. Mai multe detalii pe tema asta găsești aici.

Detalii despre cum poți aplica în program găsești aici, dar până atunci te invit să susții și tu un business local, fie cumpărând un Stay at Home Cake de la Tort de Bezea, fie altfel, cum crezi tu că e mai bine. 👍🏼

Leave a Reply