Ai făcut pană sau nu-ți pornește mașina? Acum există un fel de Uber pentru tractări

Acum câteva zile, am văzut la Orlando că a făcut pentru un client un fel de Uber pentru tractări. Adică dacă ai rămas împotmolit cu mașina, dacă ai făcut pană sau dacă nu-ți mai pornește automobilul când vrei să pleci din parcare, poți cere ajutor prin intermediul aplicației Twelp, disponibilă pentru iOS și Android.

Ce face Twelp?

Te conectează instant la o rețea de mecanici și tractatori autorizați și, în funcție de problema pe care o ai, trimite pe cineva la tine să te ajute s-o rezolvi. Lista de probleme dintre care poți alege conține: defecțiune tehnică, eveniment rutier, pană de cauciuc, probleme cu bateria, pană carburant, lipsă cheie. Am navigat puțin prin aplicație și am făcut următoarele print screen-uri, ca să înțelegi mai bine despre ce e vorba.

Mai mult, din ce văd pe site, plata se face direct în aplicație. Așa cum e și la Uber, de altfel.

twelp tractari

Mi se pare o aplicație pe care e bine s-o ai instalată pe smartphone, dar ar fi și mai bine să nu ai nevoie de ea niciodată. :D Iar dacă ești mecanic sau deții un serviciu de tractări, îți poți face un cont pe twelp.ro, ca să poți sări în ajutorul celor care au nevoie.

Poate te ajută: public săptămânal un clip util pe YouTube.
Tags:
    1. Eugen duminică, 26 februarie 2017, 18:57
      • Cristian Florea luni, 27 februarie 2017, 9:59

    Adaugă un comentariu