Cum este în trenul Beck’s care merge la Electric Castle

Când am anunțat că o să fiu într-un tren pus la dispoziție de Beck’s care merge la Electric Castle, unii dintre voi m-au rugat să spun mai multe detalii despre el după ce mă urc în tren, așa că iată-mă. :D

Pe scurt, avem 5 vagoane numai pentru noi: câțiva bloggeri, jurnaliști și câștigători ai diverselor concursuri organizate pe Facebook-ul și site-ul Beck’s. Toată lumea a primit niște căști wireless la care poate asculta muzică pe mai multe canale. Pe unul dintre ele muzica este asigurată de Dan Fințescu și OliX de la Partydul KissFM (care se află cu noi în vagon și pregătesc playlistul), iar pe altul urmează să înceapă o un mix făcut de Golan-DJ Set, Electric Brother, The Model, Silent Strike & Dan Basu și Vast Solo (Duro Disco). Ei se află în vagonul 1 al trenului și avem de ales între a merge acolo și a-i vedea în timp real cum mixează sau a sta la locurile noastre și a asculta muzica în căști.

Printre altele, avem o conexiune wireless, câteva jetoane cu care ne putem lua bere, apă, cafea sau mâncare și un vagon în care se află punctul de prim ajutor și locul cu obiecte pierdute. Am făcut câteva poze, pe care ți le las mai jos. Dacă ai curiozități legate de ce se întâmplă în trenul Beck’s, să-mi zici. Eu mă duc să-mi iau o bere, că prea am muncit de când m-am urcat aici. :))

Tags:,

Leave a Reply