Acum poți comanda Uber direct din aplicația Google Maps

Acum aproape o lună de zile am citit că Google Maps a introdus posibilitatea de a comanda Uber fără să mai fie nevoie să mai deschizi și aplicația de car-sharing. Am vrut să văd dacă a apărut și în România aceasăt opțiune, dar atunci nu era. Aseară, Uber România a anunțat că poți comanda mașini direct din Google Maps.

Ce s-a schimbat, de fapt? Până acum, când deschideai Google Maps și spuneai unde vrei să mergi, îți apărea și un buton cu Uber, iar dacă apăsai pe el, se deschidea aplicația. Acum e mai simplu, pentru că poți comanda direct din aplicația Google Maps și poți vedea pe harta aplicației exact mașinile Uber din zonă. Am făcut și un print screen, ca să vezi despre ce-i vorba.

google maps - uber

Informațiile sunt exact ca cele din aplicație. Adică ai harta cu mașini, ai estimarea tarifului, tipul de serviciu pe care vrei să-l folosești și timpul estimat de așteptare. Iar dacă nu ai cont Uber, îți poți crea unul direct din aplicația Google Maps și primești 15 lei reducere la prima ta cursă. Mai mult, nici nu trebuie să ai aplicația Uber instalată pe smartphone. :D

2 Comments

  1. Adi Lazar 17 februarie 2017
    • Cristian Florea 20 februarie 2017

Leave a Reply