Fericitul câştigător al acreditării la Festivalul Peninsula este…
3 dificultăţi pe care le întâmpină un atlet
Sunt onorat să vă anunţ că în acest an mi s-a propus (şi am acceptat) să ajut la organizarea proiectului „Let’s Do It, România” în zona Vrancea.
Dacă anul trecut am fost un simplu voluntar, anul acesta sunt fericit să vă anunţ că partea de comunicare online îmi aparţine în ceea ce priveşte Let’s Do It, Vrancea.
Aşa cum probabil aţi aflat deja (nu cred că mai există om care să fi auzit de blogul meu, fără să ştie ce-i ăla Let’s Do It), anul acesta povestea continuă. Cel mai important proiect de implicare socială din România îşi continuă activitatea. Ceea ce înseamnă că noi, oamenii, cei care determină această planetă să gâfâie de gunoaie, ne-am hotărât ca şi-n acest an s-o mai eliberăm măcar puţin de greul care o apasă.
Acest proiect este, în viziunea mea, o mişcare ce încurajează mai mult ideea de socializare şi educare a omului, decât ideea de ecologizare a României. Să fim serioşi, curăţenia pe care-o facem noi într-o singură zi (24 septembrie în acest an) nu o să reuşească să scape întreaga ţară de povara datorată gunoiului, dar (sper eu) va reuşi să le arate unora că hârtiile pot fi aruncate şi în coşuri de gunoi, nu numai pe jos.
Că vom reuşi sau nu, vom vedea, dar datoria din punct de vedere moral şi împăcarea cum că am încercat să schimbăm ceva (ştiţi vorba aia: „Schimbarea, dacă vrem să fie, trebuie să pornească de la noi înşine”) o vom avea cu toţii în sufletele şi-n inimile noastre.
Altfel spus, dacă-ţi place ideea de ecologizare (sau hai să-i spunem „educare”, da?) te aşteptăm să ne scrii pe vrancea@letsdoitromania.ro sau să te înscrii direct pe site-ul oficial şi, pe 24 septembrie, să ajuţi şi tu natura din Vrancea să respire mai uşor.
Dacă doreşti să promovezi proiectul fie pe blogul tău, fie pe Facebook, Twitter, Google+, sau unde mai activezi tu, să ştii că nu ne supărăm.
Sunt conştient de faptul că articolul de faţă nu-l citesc numai vrânceni, dar asta nu înseamnă că trebuie ignorat. Let’s Do It are nevoie de promovare şi implicare şi în judeţul vostru. Nu mai staţi pe gânduri, ajutaţi ţara să scape de mizerie.
11 Comments
Felicitarile mele Cristi pentru implicare. Abia astept sa vina campania. Dupa parerea mea cred ca a fost o reusita campania in toata tara anul trecut.
Singurul lucru care nu mi-a placut si nu prea imi place este asocierea numelui, care este in engleza, cu limba vorbita de tara noastra.
Mulţumesc!
Da, cu numele am avut si eu o problema la inceput, dar apoi mi-am dat seama ca e mai bine asa. Proiectul a fost desfasurat in mai multe tari si, indiferent de limba vorbita, tot Let’s Do It a ramas. Cred ca e mai bine sa ramana si la noi asa
Nu stiam ca s-a desfasurat in mai multe tari … daca este internatonal e bine sa ramana asa.
A, particip şi anul ăsta. Anul trecut a fost ceva interesant.
Si anul asta va fi interesant. De ce nu incerci sa te implici mai mult? Adica sa promovezi putin proiectul, sau sa te bagi la organizare? :D Macar sef de echipa sa fii
Anul asta m-am inscris si eu. Anul trecut nu am avut ocazia.
Ma bucur sa aud asta! Daca o sa facem o echipa a bloggerilor, te alaturi?
P.S.: Pe 26 august vii la blogmeet?
Ma alatur cu drag echipei. Poate asa ne cunoastem adica ma cunoasteti, pe 26 nu pot veni, sunt in mangalia de 1 saptamana si mai stau, cred ca prin septembrie vin, intre 5-10, nu stiu exact.
Atunci poate ajungi la Mamaia pe 3 septembrie :D
Felicitari!
Il sustin si eu , si l-am promovat pe Facebook!
Iar numele e OK! E un proiect pornit si inspirat de alte tari , si a fost foarte bine ca l-am incercat/adoptat si noi !
Sunt foarte curioasa in cat timp vor procesa anul asta deseurile adunate!
Anul trecut le-a trebuit ceva vreme !
Ca idee … eu as face o campanie mult mai ampla si sustinuta … (deci , trebuie fonduri, sponsori, etc. …) in care sa intelegem ca „Strada nu e cosul tau de gunoi!” , si ca si „Lumea incepe din curtea ta! Trateaz-o cu respect si respecta-te pe tine!”
Si daca tot am ajuns aici , ce faceti voi atunci cand „neanderthalianul ” arunca gunoiul / mucul tigarii/ hartia/ coaja de banana pe jos ? Si daca ati facut ceva , a avut vreun rezultat ?
Anul trecut am ramas in urma cu multe. Ajunsesem ultimul judet care nu prea avea inscrisi pe site. Anul asta poate ne miscam mai repede, din tate punctele de vedere.
Cat despre rezultate, daca educarea incepe cu noi, s-ar putea ca neanderthalianul sa faca si el o schimbare. Nu acum, dar poate peste un an sau doi, ca proiectul va fi sustinut anual