Un început. Ceva scurt despre Let’s Do It, România 2011

Let's Do It, VranceaSunt onorat să vă anunţ că în acest an mi s-a propus (şi am acceptat) să ajut la organizarea proiectului „Let’s Do It, România” în zona Vrancea.

Dacă anul trecut am fost un simplu voluntar, anul acesta sunt fericit să vă anunţ că partea de comunicare online îmi aparţine în ceea ce priveşte Let’s Do It, Vrancea.

Aşa cum probabil aţi aflat deja (nu cred că mai există om care să fi auzit de blogul meu, fără să ştie ce-i ăla Let’s Do It), anul acesta povestea continuă. Cel mai important proiect de implicare socială din România îşi continuă activitatea. Ceea ce înseamnă că noi, oamenii, cei care determină această planetă să gâfâie de gunoaie, ne-am hotărât ca şi-n acest an s-o mai eliberăm măcar puţin de greul care o apasă.

Acest proiect este, în viziunea mea, o mişcare ce încurajează mai mult ideea de socializare şi educare a omului, decât ideea de ecologizare a României. Să fim serioşi, curăţenia pe care-o facem noi într-o singură zi (24 septembrie în acest an) nu o să reuşească să scape întreaga ţară de povara datorată gunoiului, dar (sper eu) va reuşi să le arate unora că hârtiile pot fi aruncate şi în coşuri de gunoi, nu numai pe jos.

Că vom reuşi sau nu, vom vedea, dar datoria din punct de vedere moral şi împăcarea cum că am încercat să schimbăm ceva (ştiţi vorba aia: „Schimbarea, dacă vrem să fie, trebuie să pornească de la noi înşine”) o vom avea cu toţii în sufletele şi-n inimile noastre.

Altfel spus, dacă-ţi place ideea de ecologizare (sau hai să-i spunem „educare”, da?) te aşteptăm să ne scrii pe vrancea@letsdoitromania.ro sau să te înscrii direct pe site-ul oficial şi, pe 24 septembrie, să ajuţi şi tu natura din Vrancea să respire mai uşor.

Dacă doreşti să promovezi proiectul fie pe blogul tău, fie pe Facebook, Twitter, Google+, sau unde mai activezi tu, să ştii că nu ne supărăm.

Sunt conştient de faptul că articolul de faţă nu-l citesc numai vrânceni, dar asta nu înseamnă că trebuie ignorat. Let’s Do It are nevoie de promovare şi implicare şi în judeţul vostru. Nu mai staţi pe gânduri, ajutaţi ţara să scape de mizerie.

Tags:

11 Comments

 1. gamerap 20 august 2011
  • Cristian Florea 21 august 2011
   • gamerap 21 august 2011
 2. Radu 21 august 2011
  • Cristian Florea 21 august 2011
 3. Val33ntyn 22 august 2011
  • Cristian Florea 22 august 2011
   • Val33ntyn 22 august 2011
   • Cristian Florea 22 august 2011
 4. veronica 22 august 2011
  • Cristian Florea 22 august 2011

Leave a Reply