Virtual Summit – 3 zile de conferință online despre marketing, comunicare și social media

Unul dintre lucrurile pe care ne-a obligat să le facem pandemia (și pe care le-am simțit și eu) a fost obișnuința de a urmări evenimente și conferințe online. Teoretic, puteam face asta de mulți ani de zile încoace, dar practic nu le-am acordat prea multă atenție până acum.

Iar acum, când mare parte din comunicarea noastră s-a mutat online, iar trainingurile, workshop-urile și conferințele au început să aibă loc pe Zoom sau Skype, ne-am dat seama că nu e atât de rău ca o parte dintre lucrurile pe care le făceam în trecut exclusiv offline să se întâmple din când în când din confortul casei noastre.

De-aia îmi place că organizatorii de conferințe încep ușor-ușor să-și adapteze business-ul prin realizarea de evenimente online, pentru că sunt lucruri pe care le putem învăța și de-acasă, fără să riscăm întâlnindu-ne în număr mare offline.

Ei bine, astăzi vreau să-ți povestesc despre Virtual Summit, care probabil va fi cel mai mare eveniment online de marketing și comunicare din România.

Virtual Summit va avea loc în perioada 29 iunie – 1 iulie și va aduna într-un singur loc 50 de specialiști în marketing, comunicare, digital și social media. Vor fi 3 zile în care vei putea lua parte gratuit la conferință și vei putea învăța de la cei mai buni oameni din industrie.

Cele 3 zile sunt împărțite astfel:

  • 29 iunie – Advertising, Marketing & Interactive Day
  • 30 iunie – Social Networks, Community & Public Relations Day
  • 1 iulie – Online Marketing & Social Media Workshops Day

Lista de speakeri o găsești aici, iar dacă vrei să te înscrii pentru a avea acces la înregistrări și după conferință, o poți face aici. 👍🏼

Virtual Summit - 3 zile de conferință online despre marketing, comunicare și social media

Leave a Reply