Am vizitat primul restaurant bio din România

Se află în București (pe strada Piața Amzei nr. 13) și este unul dintre cele mai apreciate restaurante din Capitală, dacă arunci un ochi pe tripadvisor. Businessul a luat naștere în 2008, când a fost deschis primul magazin certificat cu produse bio din București. Apoi, în aprilie 2015, au lansat primul organic food bar certificat de la noi din țară.

Săptămâna trecută am fost o gașcă de bloggeri pe-acolo, să vedem cum e și să le testăm produsele. Înainte de toate, am rămas super impresionat de felul în care arată. Locul a fost amenajat de biroul de arhitectură Lama, cunoscut și pentru amenajarea Origo, Interbelic Victoria, Steam, Shift și Edo Sushi. Arată foarte tare!

Apoi am început să cunoaștem meniul. Au venit întâi niște aperitive (delicioase, trust me), după care mi-am comandat curcan cu piure și dulceață (o să-l vezi în pozele de mai jos), iar la desert o panna cotta (un desert italian, ca un fel de budincă).

Nu mă pricep la pozat mâncare, așa că simt nevoia să-ți arăt și câteva poze oficiale cu meniul.

Produsele bio sunt acele produse crescute cu grijă pentru natură și pentru ecosistem. Adică o roșie crescută bio este o legumă care nu e ajutată să crească cu îngrășăminte chimice. La fel, un animal bio, este unul care nu e hrănit decât cu mâncare crescută cu grijă, fără chimicale. Totodată, la Pukka Tukka preparatele sunt gătite fără grăsimi, într-un cuptor special care poate pregăti în același timp mai multe feluri de mâncare, iar proprietarii promit că la ei nu vor fi găsite niciodată produse prăjite.

Reiau adresa: Str. Piața Amzei, nr. 13, București. Și îți las link și spre pagina de Facebook, să te mai delectezi cu o poză sau două înainte de a le face o vizită.

6 Comments

  1. razvan 22 iulie 2015
    • Cristian Florea 22 iulie 2015
  2. razvan 26 iulie 2015
    • Cristian Florea 27 iulie 2015
  3. razvan 26 iulie 2015
    • Cristian Florea 27 iulie 2015

Leave a Reply