Vreau un tricou imprimat cu o poză făcută de tine

Webstock 2012Mai ţii minte când îţi ziceam că că am onoarea de a fi Event Ambassador la Webstock 2012?

Azi vin cu un concurs în care te poţi înscrie chiar dacă nu participi la Webstock, sau nu ai nicio treabă cu online-ul. Este vorba de primul concurs Instagram din România şi vreau să participi la el.

Ideea e destul de simplă: trebuie să faci o poză cu tema „împreună” şi s-o urci pe Instagram. Ai grijă ca atunci când o urci, să foloseşti în descrierea pozei hashtag-ul #impreuna. Apoi, trimite un mail la office@evensys.ro cu link-ul spre poză, numele tău şi numărul de telefon.

Un juriu format din bloggeri va alege cele mai reprezentative 20 de poze şi le va imprima pe tricourile pe care le vor primi participanţii la Webstock. Totodată, se va realiza un ghid de blogging în care vor apărea şi aceste poze. Ghidul le va fi împărţit participanţilor Webstock. Nu în ultimul rând, fotografiile vor fi expuse în expoziţia Vodafone Experience Store (din AFI Palace Cotroceni, Bucureşti).

Mi-ar plăcea tare mult ca unul dintre tricouri să conţină poza unui cititor de-al meu. Dacă vă gândiţi să participaţi, vă rog să daţi de ştire. Ştiu că am nişte cititori talentaţi şi ar fi tare păcat să nu fie măcar poza unuia dintre ei pe un tricou Webstock.

Apropo, fiecare persoană are voie să înscrie maxim 3 fotografii, iar concursul a început ieri şi ţine până pe 18 septembrie.

4 Comments

  1. Omega Peter 14 septembrie 2012
    • Cristian Florea 14 septembrie 2012
  2. andreibobeanu 16 septembrie 2012
    • Cristian Florea 16 septembrie 2012

Leave a Reply