S-au deschis înscrierile la Webstock 2019

S-au deschis înscrierile la Webstock 2019, cea mai mare conferință de social media din România. Webstock are loc în acest an pe 4 octombrie 2019. Participarea pentru bloggeri și creatori de conținut este gratuită, dar se face în limita locurilor disponibile și în funcție de anumite criterii (legate de cât de activ ești în social media, în general).

Dacă vrei să participi, să știi că înscrierile se fac aici.

De ce ai participa?

Pentru că Webstock este mai mult decât o conferință. Este un festival de social media. În fiecare an la Webstock mă întâlnesc cu oameni din social media cu care nu apuc să mă văd cu altă ocazie. În plus, vin persoane active în mediul digital din toate colțurile țării și e o ocazie bună să-i cunoști și să înțelegi contextul social media local.

Apoi mai e Webstock Awards, gala care premiază cele mai bune proiecte din social media românească din ultimul an, e un motiv de a-i celebra pe cei mai buni, de a vedea ce a fost în trend în anul care a trecut, de a cunoaște echipele care au făcut proiecte grozave și, de ce nu, de a te înscrie cu un proiect propriu. Și fie că vei câștiga sau nu, experiența competiției și faptul că un juriu format din oameni cu experiență în marketingul digital se vor uita peste proiectul tău te va ajuta să duci proiectul la un alt nivel.

Detalii despre Webstock Awards găsești aici. Poți vedea pe site categoriile disponibile anul trecut în cadrul competiției, iar începând cu 30 iulie vei putea să-ți înscrii și tu proiectele.

Ne vedem la Webstock!

webstock 2018

Leave a Reply