Webstock e mai mare decât mi-am imaginat

Vineri a fost Webstock, cel mai important eveniment de Social Media din România. Așa cum era de așteptat, anul acesta a fost stabilit un record de participanți, dar și un record de oameni noi, de bloggeri sau pasionați de online care nu mai fuseseră la nicio ediție de până acum, iar din ce-am urmărit pe hashtag, impresiile lor de după sunt pozitive.

În acest an mi-am dat seama cât de mare e, de fapt Webstock-ul. Adică la câți oameni ajunge, dincolo de cei care vin efectiv la conferințe. Am urcat pe scenă la Webstock Awards pentru că juriul a considerat că proiectul #casastiti merită un premiu la categoria Utility. De fapt, cred că cei care au încurajat ideea și mi-au zis că-i bine ce fac merită un premiu, nu proiectul în sine.

Apoi a urmat valul de felicitări. M-am simțit de parcă era ziua mea. Am primit încurajări și cuvinte frumoase din toate părțile, de la oameni care au fost în sală și m-au văzut bâlbâindu-mă pe scenă, la oameni implicați în online, care erau departe de București sau prieteni ori cunoscuți care folosesc internetul doar pentru Facebook și filme. Atunci mi-am dat seama cât de mare este Webstock-ul și că ajunge la un număr impresionant de oameni, care nu cred că poate fi calculat cumva. Bineînțeles, dintre toți oamenii ăștia, cei mai câștigați sunt cei care reușesc să stea toată ziua la eveniment, să culeagă toate informațiile utile de la speakeri și să cunoască sau să revadă cât mai multe persoane pasionate de online.

cristian florea - premiu webstock 2015

Cât despre ce s-a discutat în conferințe, așa cum am mai făcut-o și la alte evenimente, o să las un slideshow cu tweet-urile pe care le-am scris eu de la eveniment. Sper să-l găsești util. :D

P.S: Iar dacă n-ai văzut încă, te invit să te uiți și la cum mi-am turnat un pahar de bere la Webstock tastând pe o mașină de scris.

2 Comments

  1. joie negru 6 octombrie 2015
    • Cristian Florea 7 octombrie 2015

Leave a Reply