WordPressCrobul

Salut, eu sunt WordPressCrobul. Pana nu demult, mi se zicea simplu, microbul. Umblam prin baie, pentru ca-mi placea acolo. Asteptam ca oamenii sa vina ca sa-i pot infesta atunci când se aşteptau mai puţin. Fraţii mei mă ajutau enorm în operaţiunile pe care le desfăşuram, pentru că eram foarte mulţi.

Viata mea era frumoasa şi plină de acţiuni, pentru ca eu şi ceilalţi 1231298392 de fraţi, eram cei mai mici si mai puternici răufacatori din intreaga galaxie. Acum ne-am schimbat numele, ne numim WordPressCrobi, pentru că atât a mai ramas din noi, o povestioara spusa pe bloguri. Suntem mai puţini acum şi acţionăm mult mai greu.

Domestos ne-a venit de hac, iar noi, prostuţi fiind, n-am căutat să ne apărăm, pentru că ne ştiam drept cei mai puternici. Acum e prea târziu, campania zeromicrobi ne seacă de puteri, iar în curând presimt că ne vom numi FoştiCrobi şi se va discuta despre noi aşa cum se discută despre dinozauri la şcoală.

Totuşi, să fac ceva, nu pot sta chiar aşa. Acum plec, trebuie să…

Explicaţii: Claudiu Ciobanu mi-a trimis o leapşă în care trebuie să arat lumii cât de importantă este igiena. Cea mai amuzantă şi interesantă povestire va fi premiată (vedeţi pe blogul lui Claudiu cu ce).

Eu m-am oprit, m-am rezumat la o introducere scurtă şi o mică parte din cuprins. Vă las pe voi să continuaţi, fie că o faceţi pe bloguri, sau prin comentarii la acest articol. Vreau să vă fac imaginaţia să zburde. Ca să fie mai interesant, putem continua fiecare cu câte-o frază, maxim două, iar următorul, continuă de unde a rămas cel de deasupra (asta dacă vă hotărâţi să continuaţi prin comentarii). Dacă vreţi, totuşi, să continuaţi povestea pe blogul vostru, întoarceţi-vă aici şi lăsaţi link spre articol (pe blogul vostru nu aveţi limite, scrieţi oricât şi începeţi povestea de unde vreţi).

Aşadar, să continuăm: „Totuşi, să fac ceva, nu pot sta chiar aşa. Acum plec, trebuie să…”

P.S.: Toţi cei care mă vor ajuta, vor fi nonimalizaţi într-un articol, cu link spre blogurile lor.

Lasă un comentariu

11 comentarii

 • Claudiu Ciobanu 21 Feb 2011, ora 15:58

  Merci :)
  Imi place asta cu continuarea in zona de comentarii sau pe bloguri. Foarte buna ideea.
  Ne vedem sambata :D

  • Florea Cristian 21 Feb 2011, ora 18:27

   Ma bucur ca-ti place. Acum sa vedem cat de inventivi vor fi cititorii :)

 • Stefan Murgeanu 22 Feb 2011, ora 16:13

  ce-ai facut, bre, ai inchis comentariile la postul acesta de nu scrie nimeni? :D :)))))

 • Leah 22 Feb 2011, ora 17:30

  „Totuşi, să fac ceva, nu pot sta chiar aşa. Acum plec, trebuie să… organizez armata de WordPressCrobi împotriva marelui nostru inamic Domestos și a tuturor fraților săi, de prin toate casele oamenilor.”

 • Omul Simplu 24 Feb 2011, ora 22:56

  În prim plan o să avem în vedere organizarea contra atacul. Femelele fertile să-şi lese oule în număr cât mai mare în locuri unde nu pot ajunge duşmanii nostrii .
  Cei mai puternici să treacă în avangardă şi să-i atace pe cei mai slabi şi mai leneşi. Împreună în putem învinge pe homo sapiens sapiens.

  • Florea Cristian 25 Feb 2011, ora 09:15

   Capitane, ceva se intampla, femelele fertile sustin ca nu gasesc niciun loc unde ar putea sa-si lase oule in siguranta. Va cer parerea despre asta.