Te mai poți înscrie până duminică la YoungPR, seminarul dedicat studenților pasionați de comunicare

YoungPR a devenit o tradiție în cadrul evenimentului PR Forum, așa că se desfășoară și în acest an, pe 30 martie 2017, la JW Marriot Hotel București.

YoungPR este cel mai practic seminar de relații publice dedicat studenților de la facultățile de Comunicare. Este, din punctul meu de vedere, cea mai bună ocazie pentru un student de a se întâlni cu practicieni din domeniu și de a învăța de la ei cum este indstruia aceasta, dincolo de ceea ce învață la facultate. Înscrierile la YoungPR sunt gratuite, dar invitațiile se acordă pe baza calității răspunsurilor la următoarea întrebare: „Cum ai promova o campanie de CSR? (max. 1000 de caractere)”. Te poți înscrie pe această pagină până pe 19 martie, iar lista invitaților arată cam așa:

vorbitori youngpr 2017

Dacă vrei să citești mai multe despre eveniment, găsești aici detalii. Dacă vei participa la seminar, îți dau un sfat: fă-ți de acasă o listă cu întrebări pentru invitați. Dacă tot mergi acolo, dacă tot cunoști atâția profesioniști în domeniu, asigură-te că pleci din sală mai deștept și cu răspunsuri la toate curiozitățile pe care le ai în legătură cu acest domeniu.

Iar dacă nu ești student, îți recomand PR Forum, evenimentul care de 11 ediții aduce într-un loc profesioniștii din PR ca să vorbească despre cele mai eficiente strategii în domeniu. Înscrierile la PR Forum se fac aici, iar programul și lista invitaților se găsesc aici.

Leave a Reply