Cristian Florea

Mereu am vrut să aflu cum funcționează obiectele din jurul meu și să înțeleg tehnologiile din spatele lor. Încă din copilărie desfăceam jucăriile, casetofoanele sau orice fel de gadget de prin casă în încercarea de a înțelege ce se află dincolo de carcasa de plastic. Ulterior am început să învăț cum funcționează un PC, cum să creezi un website și, ușor-ușor, am început să creez conținut pe care să-l public întâi pe acest blog, apoi pe rețelele sociale.

Creez conținut online din 2008, cu scopul de a le povesti și altora despre lucrurile pe care le învăț constant. Între timp mi-am antrenat îndeletnicirile într-o agenție de digital marketing, unde timp de 7 ani de zile am creat conținut pentru zeci de branduri, am coordonat campanii de comunicare online și am susținut cursuri de formare în digital marketing pentru câteva sute de persoane.

În 2019 am decis să încep să creez și conținut video educativ și am pornit un canal de YouTube pe care public trucuri și recomandări legate de tehnologiile care ne înconjoară. Pasiunea pentru tehnologie și pentru conținutul video s-a transformat în job-ul meu de zi cu zi, apoi a evoluat în ceva mai mult de-atât.

În acest moment înregistrez peste 250 de clipuri video în fiecare an, ajutat fiind de un Project Manager și de o echipă de editori video profesioniști, iar conținutul video pe care îl realizăm împreună ajunge la câteva sute de mii de persoane în fiecare zi.

Dincolo de acest blog, iată care sunt mediile în care poți vedea conținutul pe care-l creez:

➡️ YouTube – canalul de YouTube Cristian Florea a atras în ultimii ani peste 118.000 de abonați și peste 24 de milioane de vizualizări, iar în fiecare lună se acumulează peste 1.000.000 de vizualizări noi pe canal.

➡️ Facebook – pe pagina de Facebook am adunat o comunitate de peste 270.000 de persoane, iar în fiecare lună se acumulează peste 2.500.000 de vizualizări noi ale clipurilor video.

➡️ TikTok – locul în care poți găsi clipuri scurte cu trucuri și sfaturi de tehnologie. Aici am strâns peste 390.000 de abonați, peste 4.400.000 de aprecieri ale conținutului, iar lunar se strâng aproximativ 10.000.000 de vizualizări noi pentru conținutul publicat de mine pe platformă.

➡️ Instagram – pe Instagram am adunat o comunitate de peste 90.000 de urmăritori, efervescentă, activă, pasionată de noile tehnologii și tips & tricks legate de dispozitivele pe care le folosim în fiecare zi.

➡️ LinkedIn – pe contul meu de LinkedIn am adunat o comunitate de peste 28.000 de abonați intresată de tech, antreprenoriat, business și marketing.

Dacă vrei să iei legătura cu mine îmi poți scrie oricând pe contact@cristianflorea.ro 📩

* statistici actualizate pe 20 februarie 2024