Despre mine 1 | Cristian Florea
Cristian Florea

Curios din fire, mi-am făcut blog în anul 2008, chiar înainte să încep liceul. Eram pasionat de web design și am vrut să fac un test, să văd dacă pot crea un design de WordPress.

După ce am reușit m-am gândit că aș putea încerca să și scriu ceva în acea platformă, iar în câteva săptămâni mi-am dat seama că-mi place și că aș putea continua să-mi exersez condeiul. Între timp am renunțat la ideea de a face web design (pentru că talent la desen n-aveam) și m-am gândit că ar fi mai bine să-i las pe alții să facă asta.

Am reușit apoi să organizez primul blogmeet din Vrancea (eu fiind crescut în Focșani), iar acest lucru m-a motivat să-mi doresc să fac o carieră din asta. Ulterior m-am mutat în București, m-am angajat într-o agenție de publicitate, iar timp de 5 ani de zile am ocupat funcția de Social Media Manager și am organizat și coordonat peste 500 de campanii online.

În același timp am pus și bazele unui proiect numit casăștiți care a fost premiat la Webstock Awards drept unul dintre cele mai utile proiecte din online-ul românesc, iar în 2020 am decis să renunț la programul obișnuit de birou și am pornit singur pe un nou drum profesional.

Unii îl numesc freelancing, alții îi spun antreprenoriat, dar indiferent de terminologie eu mi-am propus, în primul rând, să mă ocup mai bine de proiectele mele de conținut online.

Dincolo de acest blog, iată care sunt mediile în care poți vedea conținutul creat de mine:

➡️ YouTube – canalul de YouTube Cristian Florea a atras peste 87.000 de abonați și peste 14 milioane de vizualizări, iar în fiecare lună se acumulează peste 500.000 de vizualizări noi pe canal.

➡️ Facebook – pe pagina de Facebook public de obicei conținut video din sfera tehnologiei. Acolo am adunat o comunitate de peste 170.000 de persoane, iar în fiecare lună se acumulează peste 1.000.000 de vizualizări noi ale clipurilor video.

➡️ casastiti.ro – platforma pe care poți citi curiozități, fun facts, informații scurte și utile. Am atras peste 50.000 de fani în mediile sociale în care este prezent proiectul.

➡️ TikTok – locul în care poți găsi clipuri scurte cu trucuri și sfaturi de tehnologie. Am strâns peste 198.000 de abonați, peste 1.700.000 de aprecieri ale conținutului, iar săptămânal se strâng aproximativ 1.000.000 de vizualizări noi pentru conținutul publicat de mine pe platformă.

➡️ Instagram – pe Instagram am adunat o comunitate de peste 24.000 de urmăritori, efervescentă, activă, pasionată de noile tehnologii și tips & tricks legate de social media.

➡️ LinkedIn – pe contul meu de LinkedIn am adunat o comunitate de peste 27.000 de abonați intresată de tech, antreprenoriat, business și marketing.

Dacă vrei să iei legătura cu mine îmi poți scrie oricând pe contact@cristianflorea.ro 📩

* statistici actualizate pe 16 noiembrie 2022