Cristian Florea

Curios din fire, mi-am făcut blog în anul 2008, chiar înainte să încep liceul. Eram pasionat de web design și am vrut să fac un test, să văd dacă pot crea un design de WordPress.

După ce am reușit m-am gândit că aș putea încerca să și scriu ceva în acea platformă, iar în câteva săptămâni mi-am dat seama că-mi place și că aș putea continua să-mi exersez condeiul. Între timp am renunțat la ideea de a face web design (pentru că talent la desen n-aveam) și m-am gândit că ar fi mai bine să-i las pe alții să facă asta.

Am reușit apoi să organizez primul blogmeet din Vrancea (eu fiind crescut în Focșani), iar acest lucru m-a motivat să-mi doresc să fac o carieră din asta. Ulterior m-am mutat în București, m-am angajat într-o agenție de publicitate, iar timp de 5 ani de zile am ocupat funcția de Social Media Manager și am organizat și coordonat peste 500 de campanii online.

În același timp am pus și bazele unui proiect numit casăștiți care a fost premiat la Webstock Awards drept unul dintre cele mai utile proiecte din online-ul românesc, iar în 2020 am decis să renunț la programul obișnuit de birou și am pornit singur pe un nou drum profesional.

Unii îl numesc freelancing, alții îi spun antreprenoriat, dar indiferent de terminologie eu mi-am propus, în primul rând, să mă ocup mai bine de proiectele mele. Adică să scriu conținut mai bun pe acest blog, să înregistrez clipuri mai bune în vlog și să gândesc mai bine conținutul pe care-l scriu pe rețelele sociale.

Pe lângă implicarea în proiectele personale continui să fac în sistem de freelancer ceea ce exersasem de nenumărate ori în agenție: consultanță în social media, strategii de social media și cursuri sau workshopuri pe teme de social media și comunicare online. Dacă ai nevoie de un om cu experiență pentru serviciile enumerate mai sus, nu ezita să-mi scrii pe contact@cristianflorea.ro.

În timpul liber îmi place să alerg, să merg pe bicicletă şi să citesc tot ce pot despre online și rețele sociale. Sunt meticulos, calm şi foarte organizat. Îmi place să scriu articole și să înregistrez clipuri în urma cărora oamenii să rămână cu informații interesante sau să povestesc despre trucuri care le-ar putea face viața puțin mai ușoară. Dacă vrei să ținem legătura, găsești aici contul meu de LinkedIn și aici pagina de contact.