Black Cab are și un serviciu de taximetrie cu prețuri accesibile

Mi-a apărut în Feed-ul de pe Facebook o reclamă de la Black Cab, care povestea despre JOY, un serviciu de taximetrie cu un preț mai bun decât Uber și Taxify. În reclamă apărea comparația de mai jos, pe care o poți găsi și pe site.

black cab - pret accesibilCa orice om care vrea să verifice o informație înainte s-o creadă, am descărcat aplicația Black Cab și am făcut o comparație, să văd cât ar costa să plec de la birou și să merg până acasă cu toate cele 3 aplicații de mai sus. Avem următoarele rezultate:

  • BlackCab: 14.72 lei;
  • UberX: 15.58 lei;
  • Taxify: 16.0 lei, redus de la 17.8 lei prin nu-știu-ce promoție.

Într-adevăr, Black Cab reușește să fie mai ieftin decât Uber și Taxify într-o zi obișnuită, pe la o ora 13:00, când nu există cerere foarte mare, deci nicio aplicație nu are un preț crescut.

N-am făcut comanda, deci n-am testat serviciile JOY de la Black Cab, dar urmează s-o fac în zilele următoare. La nivel de usability, aplicațiile Uber și Taxify mi se par mai intuitive, dar Black Cab ar putea fi o alternativă bună dacă Uber și Taxify au surge sau dacă pur și simplu nu găsești mașini disponibile.

Singurul minus pe care l-am găsit la Black Cab momentan e legat de timpul de așteptare. Mașina de la Black Cab ar fi venit în 15 minute, iar Uber și Taxify, conform spuselor lor, ar fi ajuns în 3, respectiv 2 minute.

Detalii despre serviciul JOY de la Black Cab găsești aici, iar dacă vrei să descarci aplicația pe mobil, o găsești aici pentru iOS și aici pentru Android.

2 Comments

  1. vali 29 octombrie 2019

Leave a Reply