Bloggerize around the world

Vă salut din nou.

Astăzi am constatat citind de pe un blog pe altul, că pentru un blogger, schimbarea atmosferei ”camerei” chiar şi pentru câteva minute poate însemna mult când vine vorba de inspiraţie, curăţare a minţii, eliberare de gândurile rele acumulate de-a lungul zilei ş.a.m.d.

Dacă deţii un laptop, pe lângă calculatorul personal, nu ezita, nu merită să scrii din acelaşi scaun comod. Ieşi în parc, alege o bancă sub un copac înflorit şi scrie, sau te poţi plimba, cutreiera oraşul în căutarea unui subiect demn de luat în seamă.

Îţi poţi alege un hobby pe care să-l practici, cum ar fi fotografia spre exemplu, de care m-am apucat acum câteva zile alături de un prieten. Făcând diverse poze în natură, sau în oraşul natal, călătorind sau explorând, îţi poţi găsi o altă latură, la fel de creativă precum compusul textelor.

Socializarea reprezintă şi ea, de asemenea, un mod de inspiraţie. Dacă eşti un bun ascultător, precum eşti ca scriitor, atunci eşti de 2 ori mai bun. Ascultând, comunicând şi conversând poţi deasemenea găsi inspiraţie pentru articole cât mai creative şi care să fie pe placul cititorilor şi al tău, desigur.

Deci, nu staţi, puneţi mână pe instrumentele voastre de blogger adevărat şi umblaţi în căutarea cunoaşterii. După cum vedeţi, Grim nu a ezitat şi acum se află în Gura Humorului acum, loc extrem de relaxant conform cunoştinţelor mele(l-am vizitat şi eu acum vreo 3 ani).

La mulţi ani lui Florin, Floricăi, Crinei, Narcisei, lui Narcis, lui Viorel şi Vioricăi şi tuturor celor care îşi serbează numele de floare astăzi.

Articol scris de 4ever

Lasă un comentariu

11 comentarii

 • Grim_Cris 12 Apr 2009, ora 22:00

  intr-adevar, daca schimbi locul de unde scrii, e mai bine pentru articolele tale. Gasesti mai multe surse de inspiratie si te simti mai aerisit

 • Crok 13 Apr 2009, ora 08:50

  Adevarat articolul … spre exemplu eu.Odata cu vacanta,primavara si Pastele am facut curatenia generala in apartament iar camera mea am re-decorat-o sa zicem . Biroul asezat altfel,si celelalte obiecte din camera iar acum ma simt mult mai bine cand scriu un articol,sau pur si simplu stau la pc.Sunt de acord,si socializarea este importanta.Fara a socializa ajungi un om inchis in tine.

  De la mine poti citi: “A copia” vS “A gandi” ?

 • Daniel 13 Apr 2009, ora 16:49

  Cand ti-am sugerat ideea mi-ai raspuns cu reticenta dar imi pare bine ca ai inteles cat de mult inseamna socializarea in medii diferite. Oricum, trebuie sa remarc sa ai scris si te-ai exprimat chiar foarte bine.

  De la mine poti citi: Rezultatul a 5 ani "online"

 • sandy 13 Apr 2009, ora 23:02

  :) Eu as scrie si in autobus…dar mi-e cam asa sa scot laptop-ul

  De la mine poti citi: Au gresit sarbatorile

 • 4ever 14 Apr 2009, ora 09:42

  Hmmm … în autobuz mi se pare cam prea de tot. Adică, să merg cu autobuzul care circulă destul de repede, câteva staţii, nu apuc nici să mă concentrez, nici să scriu coerent. Mai ales acum, când autobuzul e aglomerat mai mereu.

  De la mine poti citi: Eroii noştri

 • Sixx 14 Apr 2009, ora 16:01

  pai…ai dreptate! dar depinde si de tematica articolului…Adica uneori chiar ai nevoie de „scaunul comod” ca sa poti scrie!

  De la mine poti citi: Manele creator

 • Alexander 15 Apr 2009, ora 09:39

  deocamdata am scris acasa si la serviciu..nu am un laptop..nu stiu daca as putea scrie asa chiar oriunde, stiu sigur ca as putea scrie in tren, cel putin daca face macar 2 ore pana la destinatie. Sau trantit in iarba. Pana una alta tot mai bine scriu de acasa din pat dintre cele 4 perne de puf ;))

  De la mine poti citi: Saptamana Financiara prezinta – Nostradamus

 • CupY 15 Apr 2009, ora 11:06

  Este demonstrat faptul ca schimbarea atmosferei in care compui ceva in general, ajuta inspiratia pentru ca te insipiri din ceea ce vezi, percepi, auzi, simti si mirosi.

  De la mine poti citi: Dragon Ball Z

 • Cristy 16 Apr 2009, ora 10:44

  Bine spus,mai intai trebuie sa fii relaxat sa faci o capodopera.

 • Grim_Cris 19 Apr 2009, ora 10:17

  Relaxat si in niciun caz plictisit :D

 • Inchirieri masini 19 Apr 2009, ora 19:03

  Ce de sfaturi… hai ma :) doar nu suntem mari prozatori.

  De la mine poti citi: Auto&Stil Rent a Car Bucuresti