Ce ziceti sa organizam tweetmeet Buzau pe Google Wave?

Articol scris de Mihai Baboi

Vad ca de la o idee s-a ajuns destul de repede la ceva care pare sa prinda forma. Vrem tweetmeet la Buzau. Si pentru ca se pare ca vom avea oaspeti si din afara Buzaului probabil va trebui ceva mai multa logistica. Cu ocazia asta mi-am adus aminte de o platforma in jurul careia s-a facut mare valva acum ceva timp, dar care pare ca a fost uitata: Google Wave. Eu am cont la ei si mi-a placut „jucaria”, dar nu m-a prins. Ma gandesc la un posibil motiv: n-am avut ocazia sa-l folosesc in conditii reale, sa fac ceva cu el. Doar chat cu prietenii.

Credeti ca poate fi folosit pentru anuntarea participantilor, propunerea de idei pe parcurs si gestiunea celor care vor sa vina? Pentru cei carora le place ideea, dar nu au cont la Google Wave, eu am 15 invitatii disponibile. Sunt convins ca mai sunt si altii care au si sunt dispusi sa va dea.

Asta e doar o idee care mi-a venit pe moment. Nu stiu daca e buna sau nu. De aceea, astept pareri. Credeti ca se poate folosi Google Wave pentru asa ceva? Ati fi dispusi sa facem asta? Daca da, ar fi un experiment interesant. Daca nu, o facem „The old fashioned way”.

5 Comments

  1. golbandrei 23 martie 2010
    • Cristian Florea 23 martie 2010
  2. Mihai Baboi 24 martie 2010
  3. Tudor Cretu 28 martie 2010
    • Cristian Florea 28 martie 2010

Leave a Reply