Ce ziceti sa organizam tweetmeet Buzau pe Google Wave?

Articol scris de Mihai Baboi

Vad ca de la o idee s-a ajuns destul de repede la ceva care pare sa prinda forma. Vrem tweetmeet la Buzau. Si pentru ca se pare ca vom avea oaspeti si din afara Buzaului probabil va trebui ceva mai multa logistica. Cu ocazia asta mi-am adus aminte de o platforma in jurul careia s-a facut mare valva acum ceva timp, dar care pare ca a fost uitata: Google Wave. Eu am cont la ei si mi-a placut „jucaria”, dar nu m-a prins. Ma gandesc la un posibil motiv: n-am avut ocazia sa-l folosesc in conditii reale, sa fac ceva cu el. Doar chat cu prietenii.

Credeti ca poate fi folosit pentru anuntarea participantilor, propunerea de idei pe parcurs si gestiunea celor care vor sa vina? Pentru cei carora le place ideea, dar nu au cont la Google Wave, eu am 15 invitatii disponibile. Sunt convins ca mai sunt si altii care au si sunt dispusi sa va dea.

Asta e doar o idee care mi-a venit pe moment. Nu stiu daca e buna sau nu. De aceea, astept pareri. Credeti ca se poate folosi Google Wave pentru asa ceva? Ati fi dispusi sa facem asta? Daca da, ar fi un experiment interesant. Daca nu, o facem „The old fashioned way”.

Lasă un comentariu

5 comentarii

 • golbandrei 23 Mar 2010, ora 19:10

  Mai am si eu cateva invitatii. Daca are cineva nevoie, contactati-ma… cumva:)

  • Grim_Cris 23 Mar 2010, ora 19:24

   @golbandrei, am si eu daca e nevoie.

   deci invitatii gasim, numai sa se bage lumea :D

 • Mihai Baboi 24 Mar 2010, ora 11:59

  Se pare ca nu vom folosi Google Wave. Feedback-ul nu e suficient ca sa luam decizia sa-l folosim. Poate alta data. Deocamdata, facem pe stil vechi ;)
  .-= Ultimul articol al lui Mihai Baboi – mihaibaboi: RT @inocentul: RT @chinezu: RT @FatadinPort: RT @manafu: @setyro a lansat http://twitme.ro – director de conturi Twitter pentru companii … =-.

 • Tudor Cretu 28 Mar 2010, ora 12:16

  salut. Ma poti ajuta si pe mine cu o invitatie pe google wave?

  • Grim_Cris 28 Mar 2010, ora 12:32

   @Tudor Cretu, ti-am trimis o invitatie pe mailul pe care l-ai lasat o data cu comentariul. sa-mi confirmi daca a ajuns.

   P.S.: mai am 24 de invitatii de dat