Cine vrea să vină cu mine la Bloggers Lan Party? O să jucăm niște chestii faine. :D

Update: Câștigătorul este:

La jocuri pe calculator nu-s cel mai priceput, ba aș putea număra pe degete jocurile pe care le-am jucat de când am învățat să țin mausul în mână. Totuși, sunt momente în care parcă aș da un gol la FIFA sau aș împărți niște fatalități la Mortal Kombat, așa că mi-am propus ca de data asta, la a noua ediție, să nu mai ratez Bloggers Lan Party-ul și să iau și un cititor cu mine, că așa-i fain.

Ce-o să găsim acolo?

 • Starcraft 2 – Legacy of the Void (PC)
 • Guitar Hero (Play Station 4)
 • Mortal Kombat X / FIFA 16 (Play Station 4)
 • Hearthstone (smartphones)
 • Boardgames

Când?

Sâmbătă, pe 14 noiembrie, începând cu ora 9:00 AM.

Iar dacă vrei să vii cu mine, trebuie să-mi lași un comentariu la această postare până mâine, 13 noiembrie, ora 12:00, în care să-mi zici care consideri că e jocul digital al copilăriei tale (că despre Baba Oarba sau De-a v-ați ascunselea discutăm altădată). Tot mâine o să aleg și câștigătorul (sau câștigătoarea). Nu trebuie să fii blogger ca să participi. :D

Ce zici, vii?

blpa9

Bloggers Lan Party 9 (#BLPA9) este un eveniment Eventur susținut de HTC, Digi Net, MavenHut, Bitdefender Antivirus, Blizzard, ASUS, Native Box, Calif, UBER cu suportul Impact Hub.

Lasă un comentariu

12 comentarii

 • Cristi Mîrț 12 Noi 2015, ora 10:33

  Hmm.. Jocul digital al copilăriei mele. Cred că cel mai mult mi-a plăcut seria Gothic. Deși nu e foarte cunoscută, mi-a plăcut așa de mult încât am rejucat întreaga serie de cel puțin 3 ori pe parcursul a 10 ani. Cred că mă apuc iar de ea :D

  Dacă ar fi să vobim de jocuri mai recente, seria Mass Effect e clar preferata mea.

 • Adi Dumitrescu 12 Noi 2015, ora 10:33

  Serile pe care le pierdeam in Call of duty 1 in lan-uri cu prietenii – nepretuite. :)

 • Aurelian Florea 12 Noi 2015, ora 11:07

  Jocurile digitale ale copilariei mele au fost Tarzan si Hercule. Au fost primele jocuri de pe primul calculator. Cati nervi imi faceam ca nu reuseam sa trec de anumite nivele. Iar daca vorbim de console ma gandesc la Mario de pe Nintedo…am stricat multe joystick-uri cu acel joc…multe tare

 • Bogdan 12 Noi 2015, ora 11:19

  Mario a fost este si va fi jocul iconic al copilariei mele…Am jucat pana am terminat, pana am ajuns la Balaurul final din labirint :)

 • Alin 12 Noi 2015, ora 11:36

  Prehistorik :)

 • Emil Calinescu 12 Noi 2015, ora 11:54

  Dintotdeauna am jucat jocuri care sa-mi solicite cat mai putin inteligenta. Cand nu aveam pc acasa jucam la scoala Prince of Persia. Am jucat si Mario, dar foarte putin.

  Apoi, acasa, m-am axat multi ani pe 2 tipuri de jocuri: fotbal (unde primul joc NU a fost FIFA, ci KICK OFF 96) si bataie (nu a fost nici aici seria MK, ci Street Fighter).

  Acum, de exemplu, nu mai am rabdare sa joc strategii orice as face. Asadar, dintre jocurile enumerate mai sus, m-as baga strict la MK si FIFA. Si poate ceva board-uri, daca-i vorba de monopoly sau dixit :)

 • Alex 12 Noi 2015, ora 12:07

  Jocul digital al copilariei mele e Volfied. Parca si acum imi amintesc cum rarisim treceam de nivelul 7-8, iar intr-o zi a venit la mine un var care mi-a aratat niste trucuri cu ajutorul carora am reusit sa ajung si pana la nivelul 13! Ceea ce era de necrezut pana atunci :))

  Acum stau si ma gandesc… si sincer nici nu mai stiu daca l-am terminat vreodata sau nu. Hmm… cred ca o sa ma apuc iar sa il joc. Dar de duminica. Sambata vin cu tine la #blpa9 :)

 • Stoian Ovidiu 12 Noi 2015, ora 12:17

  Starcraft 1 si Brood War, le-am avut pe Pentium 1 si le-am jucat pana s-a ars placa video. Era addicting… si a devenit si mai grav cand am aflat cum pot sa joc online. Imi place enorm povestea si universul creat. Oh the good old days..

  P.S Imi plac mult si boardgames cand sunt combinate cu oameni faini si o atmosfera super

 • andrei 12 Noi 2015, ora 13:04

  Starcraft 1 si Half Life 1. Pe ambele le jucam in multiplayer la un internet cafe local unde desi eram mic puteam sa bat pe majoritatea.

 • Irina Zait 12 Noi 2015, ora 17:29

  So, need for speed, jucat prin facultate, cu nopti nedormite si nervi intinsi la maxim. Mai erau vreo 2 cu ceva lupte de domsoare culturiste.
  PS: Not a blogger, but very much into the event. Suna chiar bine pentru un soricel de blibloteci fancy :))

 • Catalin G. Voicu 12 Noi 2015, ora 21:57

  So many memories! Clar vechiile jocuri NES : Contra, Prince of Persia, Super Mario Bros. , Duck Hunt (that fking dog :)) ) , Ninja Gaiden , Mortal Kombat etc. etc. :3

 • Cosmin Cengher 13 Noi 2015, ora 11:02

  Mi-aduc aminte că aveam vreo 7 ani sau undeva pe acolo și mergeam în Internet Cafe. Mergeam cu maică-mea și cu o prietenă de-a ei. Stăteau pe site-uri de matrimoniale ca să-și găsească tipa pe cineva. :)) Și pe mine mă lăsa să mă joc, cât să nu le deranjez. :)) Eram super fan Fifa (2003 sau 2002, unde dădeai gol de la mijlocul terenului cu minge de foc:)) ).

  După, într-o zi, mă plictisisem atât de tare de Fifa încât mă uitam să văd ce jocuri mai sunt pe desktop. Norocul a fost să găsesc o iconiță foarte interesantă care mă atrăgea maxim. Era shortcut-ul de la GTA III. Și am fost total captivat de tot ce se întâmpla în jocul acela, îți dai seama ce copil prostălău eram.

  Bine, partea nasoală e că atunci când a văzut maică-mea că măcelăream oameni mi-a închis instant jocul, dar asta e partea a 2-a. :))

  Toată seria GTA rămâne de suflet.