Eşti pasionat de tehnologie? Am un concurs pentru tine

Internet & Mobile World este cea mai mare expo-conferinţă dedicată pasionaţilor de tehnologie şi internet din România şi are loc la Bucureşti între 19 şi 21 septembrie. IM World numără, în acest an, peste 70 de speakeri internaţionali şi locali, membri ai celor mai importante companii şi agenţii de digital la nivel mondial.

Speakeri din partea Facebook, Google, IBM, Ericsson, Microsoft, VISA, dar nu numai, îţi vor împărtăşi din secretele care se ascund în spatele succesului lor.

Vreau să ofer cititorilor blogului floreacristian.ro 4 invitaţii la acest eveniment. Poţi pune mâna pe una dintre ele destul de simplu, trebuie doar să vrei. Paşii sunt după cum urmează:

1. Verifică-ţi calendarul şi vezi dacă eşti liber între 19 şi 21 septembrie.

2. Dacă da, în primul rând trebuie să dai share pe Facebook sau pe Twitter acestui articol.

3. După ce ai făcut asta, lasă un comentariu aici în care să spui, pe scurt, de ce ai vrea să mergi la IM World 2012. Nu uita ca la sfârşitul comentariului să laşi link-ul spre postarea de pe Twitter sau de pe Facebook, ca să-mi dovedeşti că ai dat share. Ai grijă ca postarea să poată fi văzută de toată lumea, că dacă nu te am la prieteni, sau nu ţi-am dat follow, trebuie să pot vedea ce-ai postat.

3. Înscrierile se termină pe 12 septembrie la ora 00:00 fix.

4. Câştigătorul va fi ales de mine şi de un membru din staff-ul IM World şi vom încerca să-l anunţăm pe 13 septembrie. Vom oferi invitaţiile celor mai convingătoare 4 comentarii, asta ca să ştiţi ce trebuie să punctaţi.

Sunt sigur că vom învăţa o grămadă de lucruri de la Internet & Mobile World 2012 (pentru că da, ne vom întâlni acolo), nu văd de ce n-ai participa.

Internet and mobile world 2012 - concurs

Lasă un comentariu

7 comentarii

 • Bezea Tudorel (@staupenetro) 5 Sep 2012, ora 18:12

  daca ai nevoie, te mai ajut si eu cu cateva invitatii

  • Cristian Florea 5 Sep 2012, ora 18:24

   Mulţumesc! Să vedem câte cereri vor fi, înainte de toate.

 • Tonea Adi 7 Sep 2012, ora 12:52

  De ce vreau sa particip la IM WORLD 2012? Din punctul meu de vedere acest eveniment este foarte important pentru generatia tanara din prezent. Daca observam modul in care se dezvolta domeniul IT si cat de implicati suntem in acesta, atat in folosire cat si in inovare.Cu cat am mai mult contact cu astfel de evenimente legate de IT, cu atat imi creez o viziune mai clara despre domeniu si cat de mult inseamna apartenenta mea la el. Ei bine, IM WORLD mi se pare interesant deoarce sunt multe persoane importante acolo de la care pot invata multe lectii de viata benefice, precum si faptul ca pot avea ocazia sa vorbesc cu ei sa le prezint unele proiecte si idei in materie de mobile si internet (exact subiectul expo-conferinteri) pe care ar putea sa le adopte si implementeze. Cuvinte si randuri ar mai fi de scris pentru a convinge castigarea unei invitatii, dar faptul ca eu tratez IM WORLD ca o noua provocare si experienta pentru mine sper sa fie suficient sa imi dea speranta sa cred ca voi reusi sa particip la acest eveniment.
  Mersi pentru oportunitate si implicare Cristian!
  Tonea Adi

  Link: https://www.facebook.com/93tag/posts/470205399669278?notif_t=like

  • Cristian Florea 7 Sep 2012, ora 13:00

   Mulţumesc şi eu pentru participare. Succes!

 • Miclea Doru 8 Sep 2012, ora 09:48

  Tocmai citeam zilele trecute undeva (cred ca pe yoda.ro) un articol despre IM WORLD 2012 și mă gândeam.. Frate cât de fain ar fi să fiu și eu acolo… Toată lumea bună a înternetului, în adevăratul lui sens se adună acolo, ca să explice tuturor celor de rând ce și cum pune lucrurile în mișcare.
  Numai bine că citesc aici acest articol și văd că acest lucru poate fi posibil, ca să descopăr noi oameni, noi perspective de viitor și, de ce nu, pentru a cunoaște efectiv tainele lucrurilor/nu numai pe care le folosim zi de zi și fără de care viața noastră ar fi, mai mult sau mai puțin un calvar.
  Așadar, IM WORLD 2012 mi-ar putea deschide noi orizonturi, împărtășindu-mi experiențe de care nu cred că voi mai avea vreodată parte, și pentru care-ți voi mulțumi ție, Cristian !
  Sper să te fi convins ! Numai bine !
  Share-ul de pe Facebook: https://www.facebook.com/miclea.ionut/posts/153318774807316

  • Cristian Florea 8 Sep 2012, ora 10:38

   Mulţumesc pentru participare. Succes!