Eşti pasionat de tehnologie? Am un concurs pentru tine

Internet & Mobile World este cea mai mare expo-conferinţă dedicată pasionaţilor de tehnologie şi internet din România şi are loc la Bucureşti între 19 şi 21 septembrie. IM World numără, în acest an, peste 70 de speakeri internaţionali şi locali, membri ai celor mai importante companii şi agenţii de digital la nivel mondial.

Speakeri din partea Facebook, Google, IBM, Ericsson, Microsoft, VISA, dar nu numai, îţi vor împărtăşi din secretele care se ascund în spatele succesului lor.

Vreau să ofer cititorilor blogului floreacristian.ro 4 invitaţii la acest eveniment. Poţi pune mâna pe una dintre ele destul de simplu, trebuie doar să vrei. Paşii sunt după cum urmează:

1. Verifică-ţi calendarul şi vezi dacă eşti liber între 19 şi 21 septembrie.

2. Dacă da, în primul rând trebuie să dai share pe Facebook sau pe Twitter acestui articol.

3. După ce ai făcut asta, lasă un comentariu aici în care să spui, pe scurt, de ce ai vrea să mergi la IM World 2012. Nu uita ca la sfârşitul comentariului să laşi link-ul spre postarea de pe Twitter sau de pe Facebook, ca să-mi dovedeşti că ai dat share. Ai grijă ca postarea să poată fi văzută de toată lumea, că dacă nu te am la prieteni, sau nu ţi-am dat follow, trebuie să pot vedea ce-ai postat.

3. Înscrierile se termină pe 12 septembrie la ora 00:00 fix.

4. Câştigătorul va fi ales de mine şi de un membru din staff-ul IM World şi vom încerca să-l anunţăm pe 13 septembrie. Vom oferi invitaţiile celor mai convingătoare 4 comentarii, asta ca să ştiţi ce trebuie să punctaţi.

Sunt sigur că vom învăţa o grămadă de lucruri de la Internet & Mobile World 2012 (pentru că da, ne vom întâlni acolo), nu văd de ce n-ai participa.

Internet and mobile world 2012 - concurs

6 Comments

  1. Bezea Tudorel (@staupenetro) 5 septembrie 2012
    • Cristian Florea 5 septembrie 2012
  2. Tonea Adi 7 septembrie 2012
    • Cristian Florea 7 septembrie 2012
  3. Miclea Doru 8 septembrie 2012
    • Cristian Florea 8 septembrie 2012

Leave a Reply