De ce am făcut azi un selfie cu Simona Halep

Mă gândeam ca în 2016 să am câte-un selfie cu cât mai multe persoane publice care se implică în campanii de bine, ca la finalul anului să am așa, un fel de galerie foto cu cei care printre sutele de lucruri pe care le fac în fiecare zi, au timp și de fapte bune. Prima persoană din acest început de galerie este Simona Halep, care susține începând de anul trecut o campanie desfășurată în colaborare cu Dorna și Salvați Copiii, pentru ajutorarea copiilor născuți prematur.

Anul acesta campania este dedicată celor care sunt dispuși să renunțe la câteva secunde din timpul lor și să-l doneze. Practic, cea mai bună donație pe care poți s-o faci în cadrul acestei campanii este în timp.

Cum adică?

Adică pentru fiecare persoană care se uită la clipul de mai jos până la final, Dorna adună 35 de secunde într-un sistem intern. Când numărul de secunde donate ajunge la 7.776.000, Dorna donează unui spital un incubator destinat copiilor născuți prematur. Acele 7.776.000 de secunde reprezintă, ca timp, 3 luni de zile. Acesta e timpul maxim pe care un copil născut prematur îl poate petrece într-un astfel de incubator. Am făcut un calcul și pentru fiecare 222.000 de vizualizări ale clipului, Dorna va dona un astfel de echipament. Cu cât sunt mai multe vizualizări, cu atât vor fi donate mai multe echipamente. Dar hai să-ți arăt clipul:

 

Ce mai poți să faci ca să ajuți? Ar mai fi două lucruri, pe lângă faptul că te-ai uitat la clip:

  1. Te poți înregistra într-un video de maxim 15 secunde în care să spui că susții campania. Astfel, mai contribui cu 15 secunde la acel calcul intern despre care ziceam mai sus. Mai multe detalii găsești aici.
  2. Dai acest articol mai departe, ca să afle cât mai multă lume despre campanie și să doneze fiecare măcar acele 35 de secunde pentru vizionarea clipului.

În final, hai să-ți arăt ce selfie reușit am făcut. :D

cristian florea si Simona Halep

Tags:

Leave a Reply