Se filmează un documentar pe motocicletă despre România și poți alege tu în ce zone o să se facă

Ivo, împreună cu niște prieteni, pleacă mâine într-o călătorie de 17 zile pe motor. Au numit-o #calatorestecumine, asta pentru că noi, cei care activăm în Social Media, stabilim traseul găștii de motocicliști care pornesc mâine la drum.

Ideea e simplă: ei publică pe rețelele sociale o poză de grup cu locul în care se află și cu hashtagul #calatorestecumine, iar cei care urmăresc hashtagul le propun unde să meargă mai departe. Există două reguli: nu îi trimiți la o distanță mai mare de 300 de kilometri și nu îi trimiți în direcția din care au venit. Mâine e simplu, că pleacă din București și poți să le zici să meargă oriunde, dar apoi va trebui să ai grijă să le recomanzi zone cât mai diverse.

Toată minunea o să fie filmată, iar la final o să se facă un documentar de promovare a țării noastre. Din câte spune Ivo, este primul documentar din lume care se face cu destinații stabilite de utilizatorii social media și e și primul documentar pe motor din țară. Bineînțeles că vreau să particip la o așa premieră, deci mâine sigur o să mă număr printre cei care le vor recomanda băieților un loc în care să meargă. Dacă vrei să recomanzi și tu, urmărește pagina de Facebook cumotorul.ro. Mai mult, dacă băieții aleg să meargă în locul propus de tine, vei fi premiat.

E atât de faină ideea asta încât n-aveam cum să nu dau vestea mai departe. :D

calatorestecumine - cu motorul

One Response

  1. Eugen 16 august 2015

Leave a Reply