Împotriva ”motoarelor” conduse de cine nu trebuie

Guest Post scris de Mălina, o fată pe care tipele de vârsta ei sigur sunt invidioase.

Ieri după-amiază mergeam împreună cu mama mea cu maşina, când, dintr-o dată, văd că un om pe un soi de scuter se îndreaptă către mine, eu stând pe locul din dreapta din faţă. Văd că uşor, uşor, de pe banda din dreapta, el se aproprie de maşina noastră. Nici nu apuc să îi zic mamei, că ne loveşte.

Omul acesta era îmbrăcat în nişte pantaloni sport, cu un tricou, avea o cască de protecţie şi ochelari de soare. După ce ne-a lovit, a încercat să fugă, bineînţeles. În aceste situaţii e nevoie de ceva prezenţă de spirit, că te pierzi pe moment. Noroc că am avut. Ne-am luat după el şi, după ce i-am luat numărul de la… interesanta lui bicicletă cu motor, am reuşit, prin câteva claxoane şi o ”încolţire” demnă de filmele cu James Bond, să îl oprim. Dându-şi casca jos, omul nu era altceva decât un moşneag de altă etnie, trecut de o vârstă respectabilă, în stare de ebrietate, care nu putea să lege măcar 2 cuvinte. Am uitat să specific că toată acţiunea asta se întâmpla în Bucureşti, în Piaţa Unirii. Noroc că maşina nu a păţit nimic, altfel sunam la poliţie şi ieşea urât.

Am povestit asta, ca să ajung la ce voiam să zic de la început. Nu este normal ca un om care nu are o pregătire, care nu ştie nici măcar să conducă, care nu are echipamentul potrivit, care mai este şi în stare de ebrietate, să conducă într-un oraş ziua, o motocicletă sau un scuter. Aş da orice să îi văd pe inconştienţii ăştia în închisoare, că tot ei sunt ăia care omoară copii nevinovaţi şi oameni maturi pe trecerea de pietoni.

La fel şi în cazul şoferilor de maşini, dar ăsta e deja subiectul unui alt articol. Nu am nimic împotriva motocicliştilor cu echipament, care au făcut o şcoală şi au învăţat cum să-şi conducă vehiculul. Însă am în cazurile asemănătoare celui de mai sus…

9 Comments

 1. Cristian Florea 12 septembrie 2010
 2. Malina 12 septembrie 2010
 3. A.Dragos 12 septembrie 2010
 4. i4ever 12 septembrie 2010
  • Cristian Florea 12 septembrie 2010
 5. Sixx 12 septembrie 2010
  • Cristian Florea 13 septembrie 2010
 6. MidSuMmEr NiGhT's DrEaM 13 septembrie 2010
 7. Shmen 13 septembrie 2010

Leave a Reply