IncaUnRand, aplicaţia cu care îţi comanzi bere fără să chemi chelnerul la masă

Aseară am fost la Daiazic, un pub din Bucureşti în care poţi comanda direct de pe telefon, fără să aştepţi să te observe chelnerul şi să-şi facă timp de tine.

Am instalat aplicaţia IncaUnRand (download iOS şi Android) şi mi-am comandat o bere Zăganu (bere românească, extrem de bună, o recomand cu drag).

 

Mi se pare foarte faină aplicaţia pentru că uşurează extrem de mult procesul de comandă. O deschizi, eşti întrebat dacă vrei să te loghezi cu contul de Facebook (eu am vrut), selectezi pubul în care te afli (momentan sunt doar 4 puburi partenere: Jazz Book, În Culise, Alandala Cafe şi Daiazic) şi selectezi din meniu ce vrei să-ţi iei. Apoi eşti rugat să scanezi cu telefonul un Cod QR pe care-l găseşti pe masă (ca să ştie chelnerul unde să-ţi aducă comanda), iar în câteva momente îţi apare o notificare care-ţi spune că ţi-a fost preluată comanda şi că va ajunge imediat.

Mi se pare foarte interesant că loginul cu Facebook le spune celor de la bar cum mă cheamă, iar când vine comanda e ceva de genul: „Aici e berea dumneavoastră, domnule Cristian”. :))

Din câte am înţeles, vor dezvolta şi nişte dispozitive Bluetooth care să recunoască masa la care te afli fără a fi nevoie să mai scanezi codul QR, ceea ce e şi mai bine.

Ca să înţelegi mai bine cum funcţionează, a făcut Vlad un clip.

6 Comments

 1. Emil Calinescu 16 iulie 2014
  • Cristian Florea 16 iulie 2014
   • Emil Calinescu 16 iulie 2014
   • Cristian Florea 16 iulie 2014
 2. cezar 18 iulie 2014
  • Cristian Florea 19 iulie 2014

Leave a Reply