Instagram introduce Quiz Stickers for Stories

Despre Quiz Stickers se tot vorbește de prin luna septembrie a anului trecut, când Instagram a anunțat că lucrează la asta. Ei bine, astăzi se pare că a început să fie disponibil pe mai multe conturi la nivel mondial.

Ei declară că ar fi o funcție disponibilă pentru toți, dar la mine nu e activă încă. În schimb, am colegi la care s-a activat.

Quiz Sticker (tradus ca Test în limba română) e un nou sticker de pus în Insta Story care-ți permite să faci sondaje în care să setezi un răspuns corect, iar cei care votează află dacă au ales răspunsul potrivit sau nu.

Instagram vine și cu niște recomandări de întrebări, în cazul în care nu știi ce Quiz să le propui celor care te urmăresc. Una dintre întrebări este cea din fotografia de mai sus, dar sunt și altele, de genul „Care e culoarea mea preferată?” și alte întrebări scoase parcă dintr-un oracol.

Ei bine, stickerul de Quiz poate fi mai mult de-atât. Pentru #casastiti, spre exemplu, pot face întrebări cu mai multe variante de răspuns, în care să setez un răspuns corect, ca să știe cei care votează dacă au ales ce trebuie sau nu.

Pentru un brand, e potrivit pentru că poți pune întrebări despre istoria brandului sau diverse facts din industrie. Mai mult, poți să te gândești la un sistem prin care să-i și premiezi pe cei care răspund corect.

În loc de încheiere, e bine să știi că sunt peste 500 de milioane de utilizatori care folosesc Instagram Stories în fiecare zi, la nivel mondial. Practic, e unul dintre cele mai consumate tipuri de conținut în momentul de față. Fie că ne place să facem Story-uri sau nu, cei mai mulți dintre cei care petrec timp pe Instagram obișnuiesc să urmărească ce se întâmplă în Stories, iar dacă poți să le dai motive în plus pentru a interacționa cu tine prin intermediul acestor stickere, cu atât mai bine.

Adaug și faptul că Instagram are peste 3 milioane de utilizatori în România, deci ai cu cine discuta acolo, dacă îți propui. ✌🏻

Leave a Reply