Meritaţi nişte explicaţii

Am schimbat, după cum bine vedeţi, tot ce înseamnă logo, avatar, favicon, banner 125×125.

Acum am un logo reprezentativ, ceva mai mult decât moaca mea desenată lângă nume (apropo, şi fontul de la nume s-a schimbat).

Acum am un banner pe care-l recunoşti din o mie şi un favicon (care probabil acum nu se vede din cauza cache-ului pe care-l are browserul tău), tot de neconfundat.

Template-ul cred că nu va mai suporta modificări foarte mult timp de-acum în colo. Sau, dacă tema se va modifica, logo-ul aşa va rămâne. Pe baza lui vreau să-mi construiesc aşa-zisul brand.

Acum vă întrebaţi cine-i răspunzător de îmbunătăţitul meu logo, nu? Ei bine, datorită INfinitului (căruia îi mulţumesc enorm) F-ul şi C-ul se află în variantă 3D atât de falnic acolo sus.

Acum vă aştept cu păreri şi cu urări de bun venit deopotrivă :)

Lasă un comentariu

18 comentarii

 • Andrei 31 Ian 2011, ora 18:58

  Imi plac noile schimbari dar e foarte amuzant ca ai folosit de doua ori „thema” in loc de „tema”.

  Multa bafta in construirea brandului personal. :)

  • Florea Cristian 31 Ian 2011, ora 19:32

   obişnuiesc să scriu „thema” în loc de „temă” ca să nu fie confundată noţiunea de template cu tema (pentru acasă, sau tema cu sensul de subiect). Poate mă reobişnuiesc şi scriu şi eu ca lumea :))

 • robbie 31 Ian 2011, ora 19:00

  foarte interesant si reprezentativ logo-ul. si eu ma tot gandesc de ceva vreme la un logo reprezentativ pentru un blog de suporter, dar chiar nu-mi functioneaza imaginatia cand e vorba de asa ceva.

  • Florea Cristian 31 Ian 2011, ora 19:33

   poate vine INfinit cu nişte idei. Fă-i o propunere :) e de-ajuns să-ţi dea un impuls, că după aceea îţi zburdă imaginaţia

 • Pavel 1 Feb 2011, ora 00:57

  Superb logo-ul. Şi eu mă gândeam să-mi fac o chestie din P şi A şi să o pun lângă scrieri de om. Dar până să rog eu pe cineva să-mi facă, a venit Grim cu ideea gata concepută :D

 • Sorin 1 Feb 2011, ora 09:51

  aaaa… Mult mai bine. E mai profi :)

 • Razna 1 Feb 2011, ora 11:12

  Supe bannerul!
  Si eu ma gandeam sa-mi fac unul, dar nu prea ma pricep la Photoshop, asa ca decoamdata mai astept :))

  • Florea Cristian 1 Feb 2011, ora 13:43

   bun venit printre comentatori! :) iti multumesc pentru ca ai trecut pe-aici.

   Cat despre banner, in primul rand trebuie sa ai imaginatie, ca Photoshop-ul se invata relativ usor. A, iar logo-ul meu a fost desenat de mana mai intai, apoi facut sa arate frumos pe PC. Conteaza si talentul :D

 • MadMike 1 Feb 2011, ora 15:08

  Faine modificari. Mult succes cu blogul Grim!

 • Cehy 1 Feb 2011, ora 20:41

  Mie imi place. Prima data am crezut ca e o piramida, apoi ca e un perete, apoi o groapa, fiecare intelege ce vrea din logo-ul tau. E misterios :)

  • Florea Cristian 1 Feb 2011, ora 20:43

   asta si vreau :)) o fi el misterios, dar vreau ca la un moment dat sa fie recunoscut, sa faca diferenta. sa te gandesti la floreacristian.ro cand il vezi :D