Mi-am mai împlinit un vis. Şi-a fost mai fain decât mă aşteptam.

Blogging-ul devine o adevărată aventură atunci când începi să cunoşti oamenii din spatele tastaturilor. În toată joaca asta minunată, momentele în care îţi faci prieteni devin foarte uşor cele mai frumoase şi mai importante clipe din viaţa ta.

Faptul că prin intermediul blogging-ului reuşeşti să cunoşti oameni din toate domeniile şi de toate vârstele legaţi de o simplă pasiune, este mai frumos decât vă puteţi imagina.

Când am cunoscut oamenii din spatele DreamTeam-ului şi am văzut că doi dintre ei cântă muzică pentru sufletul meu, unul dintre visele mele a fost ca, după întâlnirile online şi berile băute offline alături de ei, să existe şi acea cunoaştere în care ei sunt artişti, iar eu sunt un simplu spectator.

Eu ţin tare mult la muzica pe care o ascult, lucru care mă determină să încerc s-o prezint tuturor prietenilor mei.

Visul meu, aşadar, era să-i ascult live pe Vlad Dulea împreună cu trupa şi pe Marius Matache, dar nu oricum, ci pe o scenă din Focşani, împreună cu prietenii mei, alături de care mă simt cel mai bine.

Pe Vlad l-am ascultat în noiembrie anul trecut, iar pe Marius l-am aşteptat până aseară, când a reuşit să onoreze Focşaniul cu prezenţa.

Ce-a fost la concert vă puteţi imagina şi voi. Deşi publicul n-a fost prea numeros (că de, Focşaniul nu prea-i iubitor de folk), majoritatea oamenilor de-acolo au fost de calitate. Am trăit melodiile alături de artist, am dansat, am cântat şi am aplaudat cât ne-au ţinut palmele.

Am fost o gaşcă tare faină de bloggeri vrânceni, lucru care a făcut şi mai frumoasă întreaga atmosferă.

Le mulţumesc lui Vlad şi lui Marius că au înfrumuseţat şi culturalizat Focşaniul şi sper ca la concertele viitoare să fie cel puţin la fel de frumos!

Vă las cu melodia pe care s-a dansat cel mai mult aseară:

P.S.: Nişte poze în care am ieşit amuzant puteţi vedea la Amalia.

2 Comments

  1. Noni 11 aprilie 2012
    • Cristian Florea 12 aprilie 2012

Leave a Reply