Nu merg la concertul trupei ăsteia. Îmi plac melodiile, dar nu ştiu versurile

concertProbabil aşa gândiţi şi voi. A, nu? Atunci înseamnă că aveţi prieteni care gândesc aşa. Aţi încercat să-i convingeţi că n-au dreptate? Cum?

S-o luăm treptat. Care-s cele mai două motive pentru care te duci la un concert?

1. Ca să asculţi muzică bună.
2. Ca să vezi live o trupă care-ţi place ţie foarte mult.

Motivul cu numărul unu sigur li se potriveşte tuturor, deci dacă îl băgaţi pe ăsta, n-au cum să-l conteste. Motivul doi nu e întotdeauna pentru ei, dar asta nu înseamnă că e atât de puternic încât să îi facă să stea în casă.

Nu văd de ce n-ar participa cineva la un concert folosind motivul „nu cunosc versurile”. Într-adevăr, te simţi mult mai bine când asculţi nişte melodii ale căror versuri le cunoşti, dar nu este nicio regulă care să spună că la un concert, dacă nu ştii melodiile ca pe nişte poezii, n-ai ce căuta.

Nu rataţi bucuriile astea ale vieţii. Dacă ai ocazia să mergi la un concert, fă-o, chiar dacă nu ştii versurile melodiilor respective. Concertul nu se rezumă la versuri!

Dacă greşesc mă puteţi corecta.

Lasă un comentariu

6 comentarii

 • George 18 Noi 2011, ora 19:56

  Eu am fost la AC/DC, Aerosmith, Bon Jovi.. am dat doar niste exemple. Desi la primele doua mi-a fost usor sa merg pentru ca sunt fan al trupelor respective si stiam toate versurile, la Bon Jovi cu 4 zile inainte de concert m-am apucat sa ascult toate melodiile pentru ca unele le uitasem. Nu chiar toate, dar o buna parte. Pentru ca sa nu fiu pe dinafara. Asa ar trebui sa faca toti daca, chiar le face placerea o trupa/solist bun live.

  • Florea Cristian 19 Noi 2011, ora 20:34

   Sper sa inteleaga cat mai multi mesajul si sa incerce sa-l urmeze, ca n-au nimic de pierdut

 • Cellgsmservice 20 Noi 2011, ora 11:00

  Se intampla sa ajung lumea la concerte si fara a sti versurile, dar asta nu e o crima. :)

 • mihaela 20 Noi 2011, ora 16:31

  mergi la un concert, atunci cand muzica ce se canta iti place, indiferent ca stii sau nu versurile bine; spun ,,bine”, pentru ca oricum nu ai cum sa stii macar versurile unui refren, daca muzica respectica iti place.

  • Florea Cristian 20 Noi 2011, ora 19:14

   Subscriu! Asculti una-doua melodii cu o ora inainte de concert si tot o sa ti se para cunoscute unele versuri