Mi-ar plăcea ca unul dintre cititorii mei să câștige 300 de lei la concursul acesta

Te rog să iei o pauză de un minut și să te gândești la un moment pe care l-ai repeta la nesfârșit. Poate fi momentul în care mănânci o ciocolată, cel în care te relaxezi la filmul preferat sau ce altceva îți vine în minte. Cu toții avem momente în care am vrea ca timpul să stea în loc, pentru că acea clipă e perfectă.

Dacă mă întrebi pe mine, eu aș vrea să repet la nesfârșit momentul în care fac ceva nou. Poate sună aiurea, dar ador să fac pentru prima dată anumite lucruri și ador mai ales bucuria de după, când știu că am reușit să fac ceva ce înainte nu puteam face. Sunt o fire foarte curioasă și de multe ori îmi place să îmi bag nasul acolo unde nu mă pricep sau să învăț lucruri din domenii cu care știu că n-o să mă mai întâlnesc niciodată și cred că de-aici mi se trage. Probabil de-aici a pornit și proiectul #casastiti.

Toată treaba asta cu momentul pe care ai vrea să-l repeți vine de la o idee a celor de la Danone, care ne invită să strângem într-un loc momentele pe care le-am repeta la nesfârșit. La finalul campaniei se va face o tragere la sorți, iar 7 dintre cei care și-au înscris momentul în formular vor câștiga un voucher de răsfăț, în valoare de 300 de lei. :D Dar dincolo de premiu, mi se pare grozav faptul că putem salva undeva un moment la care ne-am întoarce ori de câte ori am avea ocazia.

Dacă te-ai gândit la #momentultau, cel pe care l-ai repeta la nesfârșit, te invit să-l introduci în formularul de mai jos.

Iar dacă vrei să vezi ce momente au înscris alții, te poți uita pe lista de mai jos sau poți intra direct pe pagina celor de la Cremosso.

Leave a Reply