ProfitSigur.ro, part II

Prin septembrie 2009 scriam un articol în care îmi făceam publică opinia faţă de un produs care promitea bani mulţi din Google AdSense, dar nu era decât o minciună gogonată scornită de un anume Matei Nădrag, mare parlamentar la acea vreme (acum nu mai ştiu exact cum stau lucrurile în legătură cu asta).

Discuţiile s-au ţinut lanţ de atunci şi continuă până şi acum. Am avut parte de ameninţări cu judecata, certuri şi tot felul de reacţii din partea tuturor, inclusiv din partea celui care este în spatele acestui produs. Întâmplarea a făcut ca articolul meu să ajungă printre primele la unele căutări pe Google (atât pentru cuvinte cheie ca „Profitsigur”, cât şi pentru altele mai deranjante pentru unii, gen „Matei Nădrag”). Atunci au încetat ameninţările şi toate sperieturile pe care încercau diverse persoane să le instaleze în mine.

Cu articolul respectiv am salvat foarte multă lume de la a arunca aproape 150 de lei pe fereastră, demonstrându-le (atât eu, cât şi comentatorii) că ar trebui să se gândească de două ori înainte să încerce să se îmbogăţească peste noapte pe internet.

Scriu acest articol pentru că acum câteva zile a apărut un comentator care oferă conţinutul de pe acel CD gratuit. Dacă încă mai aveaţi impresia că ceea ce găsiţi pe profitsigur.ro îşi merită banii, acum vă puteţi lămuri singuri despre ce-i vorba.

Later edit: Observ că site-ul nu prea le merge acum, dar va reveni :)

9 Comments

 1. Stefan Murgeanu 6 mai 2011
  • Cristian Florea 6 mai 2011
 2. dydydan 6 mai 2011
  • Cristian Florea 7 mai 2011
 3. flavius 8 mai 2011
 4. Anonom 21 noiembrie 2011
  • Cristian Florea 23 noiembrie 2011
 5. vyp 10 februarie 2012

Leave a Reply