ProfitSigur.ro, part II

Prin septembrie 2009 scriam un articol în care îmi făceam publică opinia faţă de un produs care promitea bani mulţi din Google AdSense, dar nu era decât o minciună gogonată scornită de un anume Matei Nădrag, mare parlamentar la acea vreme (acum nu mai ştiu exact cum stau lucrurile în legătură cu asta).

Discuţiile s-au ţinut lanţ de atunci şi continuă până şi acum. Am avut parte de ameninţări cu judecata, certuri şi tot felul de reacţii din partea tuturor, inclusiv din partea celui care este în spatele acestui produs. Întâmplarea a făcut ca articolul meu să ajungă printre primele la unele căutări pe Google (atât pentru cuvinte cheie ca „Profitsigur”, cât şi pentru altele mai deranjante pentru unii, gen „Matei Nădrag”). Atunci au încetat ameninţările şi toate sperieturile pe care încercau diverse persoane să le instaleze în mine.

Cu articolul respectiv am salvat foarte multă lume de la a arunca aproape 150 de lei pe fereastră, demonstrându-le (atât eu, cât şi comentatorii) că ar trebui să se gândească de două ori înainte să încerce să se îmbogăţească peste noapte pe internet.

Scriu acest articol pentru că acum câteva zile a apărut un comentator care oferă conţinutul de pe acel CD gratuit. Dacă încă mai aveaţi impresia că ceea ce găsiţi pe profitsigur.ro îşi merită banii, acum vă puteţi lămuri singuri despre ce-i vorba.

Later edit: Observ că site-ul nu prea le merge acum, dar va reveni :)

Lasă un comentariu

9 comentarii

 • Stefan Murgeanu 6 Mai 2011, ora 15:53

  da, isi vor reveni… :)))

  • Florea Cristian 6 Mai 2011, ora 16:01

   :)) macar lumea poate avea parte de pachet pe gratis, fieca isi vor reveni sau nu :))

 • dydydan 6 Mai 2011, ora 17:11

  Respect dorinta ta de a proteja. Pentru mine e prima data cand fac un comentariu, si nu trebuie luat in seama , insa atitudinea ta ma incurajeaza ,sa pasesc oarecum precaut, pe un teren virtual cu multe posibilitati de trucare si manipulare. Multumesc !

  • Florea Cristian 7 Mai 2011, ora 10:40

   O sa-ti dai seama odata cu trecerea timpului de ascunzisurile internetului. Totusi, nu trebuie sa-ti fie teama. De obicei pacalelile ies la iveala si te poti feri din timp. Multumesc pentru vorbele bune si pentru comentariu!

 • flavius 8 Mai 2011, ora 12:20

  sunt o multime de capcane pe internet , intotdeauna trebuie sa fim atenti

 • Anonom 21 Noi 2011, ora 21:19

  esti u destept ma.

 • vyp 10 Feb 2012, ora 11:29

  Au aparut din nou cu aceleasi date de contact , acum la „numai” 106 ron .
  ATENTIE !!