Relocare la Brașov pentru programatori. Accepți provocarea companiei Pentalog?

Cum ar fi să dai traficul din Pipera pe o plimbare cu bicicleta până la birou? Sau să lași în urmă aglomerația și praful din București și să te trezești în fiecare zi într-un oraș de munte, cu peisaje superbe?

De la asta au plecat cei de la Pentalog când s-au gândit să lanseze campania de relocare în Brașov pentru IT-iști, care mi se pare grozavă.

Practic, dacă vrei să ai o viață mai liniștită, să te bucuri mai mult de natură, să ai pârtia de ski la o aruncătură de băț și în același timp să-ți urmezi pasiunea, iată oportunitatea potrivită.

Iar dacă nu ești convins până la capăt de acest lucru, am sustras din acest articol câteva informații care cred că te vor ajuta în procesul de convingere:

  • 30% dintre români ar fi dispuși să se mute în Brașov pentru calitatea vieții, pentru salarii și pentru atracțiile turistice din zonă, conform unui studiu World Bank din 2018;
  • Brașov e al 4-lea oraș din România din perspectiva numărului de companii din domeniul IT și pe locul 6 din perspectiva numărului de angajați din IT;
  • Brașov se află pe locul 2 în topul orașelor din România în ceea ce privește implementarea proiectelor de Smart City, conform unui studiu Vegacomp.

Mai mult, Pentalog e dispus să te ajute cu relocarea și să-ți ofere și un voucher cu ajutorul căruia să-ți cumperi o bicicletă, ca să fii gata pregătit pentru traseele montane de cycling de acolo. Tot ce trebuie să faci ca să te înscrii pentru relocare e să completezi formularul de aici.

Iar dacă ești acceptat, o poză ca cea de mai jos ar putea fi făcută chiar de tine:

Pentalog vrea să angajeze programatori dispuși să se mute în Brașov. Accepți provocarea?

De fapt, despre ce vorbesc? Imaginează-te pe tine în fotografia de mai jos:

Pentalog vrea să angajeze programatori dispuși să se mute în Brașov. Accepți provocarea?

Iar acum amintește-ți de traficul pe care l-ai avut de îndurat astăzi ca să ajungi până la birou. Dacă te vezi mai degrabă în fotografia de mai sus decât în traficul de azi dimineață, cred că ar trebui să completezi formularul de aici fără să stai pe gânduri.

Iar dacă tu nu te potrivești jobului, dar știi pe cineva care ar avea nevoie de un job într-un oraș în plină expansiune și apropiat de natură, povestește-i despre această oportunitate și-i vei face un bine. 😁

2 Comments

  1. Eddie V 11 septembrie 2019
    • Cristian Florea 11 septembrie 2019

Leave a Reply