Turn that page

Vă rog să vă răpiţi puţin din timp şi să analizaţi videoclipul de mai sus. Dacă nu vă place genul de muzică, puteţi să-l daţi pe mute, tot veţi înţelege despre ce-i vorba.

Mă întreb cu ce-au greşit unii copii de ajung să trăiască aşa. Dacă un părinte ştie că nu-i poate oferi o viaţă fericită şi liniştită unui copil, de ce nu face în aşa fel încât, ori copilul să nu mai vină (nu zic de avort, ci de metode de contracepţie), ori să-l ducă undeva unde i-ar fi mai bine?

Ce este mai trist e că multe femei ajung să facă asta din disperare şi din lipsă de alternative. Iar lipsa de alternative n-ar trebui să existe într-o ţară foarte dezvoltată, iar aici nu vorbesc de România. De ce încă mai există prostituţie în cele mai bogate şi mai dezvoltate ţări din lume? Acolo, zic eu, fiecare ar trebui să aibă un loc în societate, unul deloc josnic şi care să-l facă să trăiască bine, fără apeleze la aşa ceva.

Oricum, astea cred că-s întrebări la care n-am să primesc răspuns, dar dacă aveţi voi vreo opinie în legătură cu subiectul, formularul de comentarii abia aşteaptă să-l testaţi.

Lasă un comentariu

10 comentarii

 • Ionut Ungureanu 21 Iul 2011, ora 20:45

  Foarte bună iniţiativa de a-i învăţa pe oameni, despre abandon. Văd în fiecare zi la PRO TV tot felul de reclame cu copii abandonaţi, chiar trist :|!

  • Florea Cristian 21 Iul 2011, ora 21:09

   Nu-i invat neaparat despre abandon, ci ii indemn sa se gandeasca si la altceva, nu numai la ei. Sa se gandeasca la viitorul copilului lor. Viitor care nu suna prea stralucitor

 • Val33ntyn 21 Iul 2011, ora 22:58

  Zii asta si lu’ „mercedeza” care face 3 puradei isi da seama ca nu are cu ce sa ii creasca dupa ce sotu’ pleaca la cersit in Italia si mai apoi pleaca si ea, copii raman ai nimanui. Buna initiativa dar tot sunt de parere ca NU AI CU CINE !

  • Florea Cristian 21 Iul 2011, ora 23:26

   E chestie care tine de educatie. Iar schimbarea trebuie sa inceapa din fiecare dintre noi, nu de la ei

   • Val33ntyn 22 Iul 2011, ora 13:52

    Sa iti dau un exemplu. Stii parcul pe care il renoveaza acum in Focsani cel in spate de la Piata Unirii. Eram acum 2 zile acolo unde se asteapta microbuzele, ma si toti care veneau isi sprijineau sacosele de bordura gardului care era renovata in acea zi de dimineata deci cimentul ala nu era prins bine de bordura, si sa mai zica apoi ca nu repara primaria gardurile, drumurile etc.

   • Florea Cristian 22 Iul 2011, ora 16:32

    De-aia am preferat sa nu iau Romania in discutie in articol, pentru ca la noi inca mai e de lucrat la mentalitate. La respect si la bun simt

 • Horia 22 Iul 2011, ora 15:40

  De acord. In concedii, de cele mai multe ori sunt asaltat de cersetori tigani, si nu numai, cand vizitez cimitire sau biserici; ca sa nu mai zic de statul la bariera in compania lor. Sunt unii care doar aduc un profit in plus acasa, dar altii chiar nu au haine si mancare. Nu invinuiesc copii, dar trebuie luate masuri! Nu-ti mai tihneste de ceea ce vizitezi.

  P.S. Felicitari pentru blog! Este primul pe care il citesc si am ajuns sa „click-uiesc” pe aici zilnic.

 • Ana 22 Iul 2011, ora 16:06

  Mercedesa nu se uita la Metallica :))))