Ia uite ce blog mişto despre tehnologie am lansat

Nu eu, personal, ci noi, la Kooperativa 2.0, pentru că tocmai ne-am mărit portofoliul cu încă un blog nişat. Adică blogdetehnologie.ro. Project Managerul este nimeni altul decât Mihai Stescu, iar blogul are de gând să acopere ştiri şi informaţii despre orice are legătură cu tehnologia (nu doar IT&C sau aplicaţii mobile, spre exemplu). Mihai e cel mai potrivit pentru rolul de Project Manager, pentru că-i inginer de vreo 17 ani de zile şi dacă nici el nu înţelege tehnologia, atunci cine? :))

Totuşi, să nu te mire dacă o să vezi că mai public şi eu câte ceva pe-acolo, că-s pasionat de domeniu şi n-ar strica să contribui cu nişte conţinut. Până atunci, să-mi zici cum ţi se pare blogul. Iar dacă vrei, poţi da şi un like pe Facebook.

blog de tehnologie

Lasă un comentariu

8 comentarii

 • Marius 6 Apr 2015, ora 11:13

  Iar sunt la moda blogurile de tehnolgoie. Nu cumva e suprasaturata piata?! :(

  • Cristian Florea 6 Apr 2015, ora 11:49

   De blogurile de IT&C cred că e suprasaturată piaţa. De ce încercăm noi să facem, nu încă. :D

 • Paul Melinte 6 Apr 2015, ora 13:38

  Desi nu prea citesc in acest moment niciun blog de genul asta ( mie nu mi se pare satruata piata ), al vostru imi place si cred ca din cand in cand il voi citi. Nu stiu cat de des trimiteti mailuri abonatilor, dar pentru mine care nu sunt foarte pasionat de acest domeniu ar fi misto daca ar exista posibilitatea de a primi pe mail articolele o singura data pe saptamana.

  • Cristian Florea 9 Apr 2015, ora 13:08

   Hai că ne gândim la o soluţie. Mulţumim de feedback!

 • Carmen 6 Apr 2015, ora 17:46

  Sunt cam multe, intr-adevar, insa cel putin la fel de adevarat e ca pentru site-urile de calitate va fi intotdeauna destul loc. Continut de calitate, respect pentru cititori si succesul nu e departe!
  Sa aveti spor si inspiratie!

  • Cristian Florea 9 Apr 2015, ora 13:09

   Mulţmim mult, Carmen!

 • Vasile 7 Apr 2015, ora 10:53

  Stiam ca o sa apara un blog de tehnologie si in portofoliul Kooperativa, chiar Cristian (Chinezu) a spus odata ca si-ar dori un blog de tehnologie, diferit de cele care exista pe piata. Iar acum uite, un blog de tehnologie interesant, informatii de calitate si navigare simpla… felicitari!

  • Cristian Florea 9 Apr 2015, ora 13:09

   Mulţumim! :D