We Did It, Vrancea

Astăzi, echipa mea de 14 oameni voioşi a reuşit să cureţe o parte din gunoiul strâns sub podul de la Broşteni.

let's do it, vrancea

Am muncit, ne-am simţit bine, ne-am pozat şi am schimbat mentalităţi. Aşa cum ne aşteptam, am aruncat în saci de toate, începând cu haine şi terminând cu pamperşi, sau bidoane din care vărsam cu tot felul de lichide dubioase. La voi cum a fost?

Lasă un comentariu

11 comentarii

 • Micha 24 Sep 2011, ora 20:08

  La mine,la Mera, a fost frumos tareee. Am avut o echipa demna de toata lauda! Si,exact ca si tine, am gasit tot felul de lucruri dubioase:))

 • Micha 24 Sep 2011, ora 22:38

  16 :d si au muncit mititeeiii,nu ma asteptam sa iasa asa bine :)

 • Marius I. 25 Sep 2011, ora 09:06

  A fost destul de ok din punctul meu de vedere. Consider ca au fost mici scapari pe ici pe colo care nu au tinut de organizare in mod prioritar ci mai degraba de mentalitatea oamenilor.

  Se putea mai bine, tinand cont de cei de la REMAT care TREBUIA sa stie zonele de cartare si de strangere al gunoiului n-au avut mare habar despre ce se intampla si a fost nevoie de prezenta mea pentru ai ghida si alte mici neintelegeri.

  Oricum sunt multumit de prestatia CUZISTILOR muncind cu sudoare printre muntii de gunoaie. Felicitari liderilor de echipa ,voluntarilor si in special Coordonatorului pe Vrancea prof. Diac Loredana alaturi de reprezentatii fiecarui liceu.

  La anul sa fim in numar cat mai mare pentru a putea continua traditia!

  • Florea Cristian 25 Sep 2011, ora 10:45

   Anul viitor, deşi o să fim studenţi, poate tot în Focşani o să facem Let’s Do It, alături de liceul Cuza :D

 • Andrei 25 Sep 2011, ora 09:46

  Echipa din care am facut si eu parte a mers cu bicicletele pana dincolo de Golesti. Am curatat tot asa, imprejurimile a doua poduri. Nu am gasit scutece din fericire, dar peturi pline cu cine stie ce substante au fost cu varf si indesat. cu totul, cam 70 de saci negri, ca in poza de mai sus.

  • Florea Cristian 25 Sep 2011, ora 10:47

   Felicitari! În cazul tău se aplică „We Bike It”, să înţeleg :D

   • Andrei 25 Sep 2011, ora 19:57

    We biked it, ca s-a terminat. Cel putin pe anu asta:D

   • Florea Cristian 25 Sep 2011, ora 23:52

    Avand in vedere ca s-ar putea sa faceti aceeasi isprava si anul viitor, sau ca nu trebuie sa asteptati let’s do it ca sa mergeti pe biciclete si sa ecologizati, putem sa folosim „we bike it”, nu? :D

 • Pincu 25 Sep 2011, ora 10:54

  Pet-ul ala te-a cam marcat:)) nu?