79% dintre români nu pleacă de-acasă fără telefon. Tu cum procedezi?

Ieri am fost la Mobile Marketing Forum 2014 şi am aflat nişte lucruri interesante despre aplicaţiile mobile. Am sintetizat, aşa cum fac de obicei, într-un slideshare tot ce-am notat în timpul evenimentului.

Tot ieri am avut ocazia să mă joc puţin cu Nokia Lumia 1320, pentru că am avut onoarea de a fi blogger oficial Nokia al evenimentului. Mai ţin telefonul câteva zile şi apoi îi dedic un articol. Oricum, până acum mi se pare fain. Nu mă aşteptam să găsesc folositor ecranul de 6 inchi.

Şi-am mâncat şi nişte cupcake-uri Nokia delicioase. :))

nokia cupcake

Revenind la titlu, tu cum ai reacţiona dacă ţi-ai da seama că ai plecat de-acasă fără telefonul mobil?

Lasă un comentariu

8 comentarii

 • ZDZero 11 Apr 2014, ora 13:56

  „oamenii asteapta sa vada cu ce vine nou o aplicatie” – in multe cazuri prefer sa nu vina cu nimic nou (nu mai las nicio aplicatie sa-si faca update automat pentru ca nu-mi plac multe noutati sau nu ma ajuta cu nimic).

  E chiar urat sa-ti uiti telefonul acasa.

  • Cristian Florea 12 Apr 2014, ora 08:09

   Tu eşti împotriva curentului. :))) Şi eu aştept update-uri de la aplicaţii. Vreau să văd de ce sunt în stare şi să-mi uşureze din ce în ce mai mult activităţile.

 • Lucian Florescu 11 Apr 2014, ora 16:10

  Cred ca majoritatea celor care comenteaza pe bloguri se incadreaza in cei 79% :)

  • Cristian Florea 12 Apr 2014, ora 08:09

   La mine problema e că nu ştiu dacă mă încadrez în ei sau nu. :)) Nu ştiu cum aş reacţiona dacă mi-aş uita telefonul acasă. Cred că depinde şi de ce-am de făcut în ziua aia.

 • Catalin 13 Apr 2014, ora 13:18

  Sa spun drept, nici eu nu plec de acasa fara telefon, mai nou nici fara tableta nu plec de acasa, sau lucrand in ture, de fiecare data cand ma duc la munca, am si laptopu’ cu mine, deci fara sa vreau m-am tehnologizat maxim.

  • Cristian Florea 14 Apr 2014, ora 10:15

   Iar asta nu e neapărat ceva rău. :D