A venit vremea primului meu interviu

Mă rog, aproape interviu. Mâine, la una dintre înscrierile la facultate, trebuie să particip la un interviu. Aşa e înscrierea, pe bază de dosar, plus interviu.

Textul, dacă mă întrebaţi, nu l-am pregătit încă, deşi întrebările pe care or să mi le pună le ştiu, dar am astăzi timp de asta.

Voiam să vă rog să-mi daţi nişte, dacă-mi permiteţi, tips & tricks pentru un interviu reuşit. Vreau să-i conving de faptul că eu sunt cel care merită! Şi, trebuie să recunosc, am nevoie de priceperea voastră pentru asta.

Aşadar, ce-ar trebui să ştiu?

Lasă un comentariu

8 comentarii

 • Liviu 17 Iul 2012, ora 15:34

  Siguranta de sine, fara balbaieli si „aaa-uri”. Privirea in ochii interlocutorului si sa spunem o chestiune de fler. Sa incerci sa iti descoperi hibele din structura discursului, sau sa le fabrici chiar tu. Sa creezi contextul ca interlocutorul sa puna intrebari pe care tu sa le anticipezi si sa raspunzi dinainte la ele. E o tactica foarte buna in care cel care intervieveaza va considera ca ai acoperit orice eventuala problema (chiar daca nu e asa, vor fi cele evidente gandite dinainte de tine) si va simti ca rezonati. O tinuta nu de costum si care sa iti permita sa fii relaxat si sa te misti in voie. Incearca o gesticulatie moderata pe parcursul discursului. In fine, atata vorba… DA-I PE SPATE CRISTI, STII TU CE-TI TREBUIE. BAFTA!

 • Ana- 17 Iul 2012, ora 16:56

  bafta multa si sa ne spui si noua cum a decurs, pe mine nu ma mai cheama nimeni de ceva vreme…:(

  • Florea Cristian 19 Iul 2012, ora 09:41

   Mulţumesc pentru încurajări! A fost bine. Chiar mai bine decât mă aşteptam. Mi-au dat punctaj maxim.

 • corin_a 17 Iul 2012, ora 20:48

  O sa fie bine. Stiu eu. Trebuie doar sa fii tu, asa cum te cunosc si cum sper din toata inima sa ramai si peste ani.
  Am incredere in tine.
  Te imbratisez cu o mie de ganduri bune :)

 • Andreea 18 Iul 2012, ora 14:17

  Trebuie sa le arati ca asta iti doresti fara sa pari „disperat”, ca subiectul despre care vrea sa vorbesti e ceva comun pentru tine si in general sa fii relaxat.