Hai, ştiu că vrei să vezi noul clip al trupei byron

Trupa byronTrupa byron îşi lansează noul clip, intitulat „Road Trip”, exclusiv prin blogosferă. Altfel spus, la ora la care a fost publicat acest articol, au mai fost publicate vreo câteva zeci de articole pe alte bloguri. Toţi am scris în acelaşi timp, ca să înţelegeţi şmecheria. Vă las cu clipul, apoi mai discutăm.

Buun, acum să-mi spuneţi, dacă sunteţi drăguţi, cam ce părere v-a făcut. Mie cei de la byron îmi plac tare mult, iar clipul ăsta n-avea cum să nu-mi placă, dar vreau să aud şi părerile voastre, că eu sunt mult prea subiectiv în chestia asta. :D

Lasă un comentariu

7 comentarii

 • Stănica Bostănaru 16 Iul 2012, ora 12:05

  Place, place, place ! A meritat așteptarea :)

  P.S. atâta tensiune în așteptarea surprizei … Dom’le, uitași că mai sunt și oameni bătrâni prin blogosferă ?!?!?!

  • Florea Cristian 16 Iul 2012, ora 12:17

   Mă bucur să văd că-ţi place!

   P.S.: Dacă n-ar fi fost tensiune, n-ar mai fi fost surpriză, iar bătrânii ar trebui să se fi obişnuit cu surprizele. :))

 • Liviu 16 Iul 2012, ora 12:25

  Clipul e frumos si sincer. E practic tot ce si-ar dori orice fan, sa vada omul din spatele artistului profesionist al trupei Byron. Dupa parerea mea, atat ca muzicieni cat si ca oameni au demonstrat in acest clip ca sunt minunati si cu adevarat deosebiti. Respect Byron.

  • Florea Cristian 16 Iul 2012, ora 12:26

   Să înţeleg că în toată subiectivitatea mea, am fost gând în gând şi cu oamenii puţin mai obiectivi, nu? :))

 • Liviu 16 Iul 2012, ora 12:40

  Eu de fel sunt obiectiv. Stii ca nu ma dau in laturi din a-mi spune parerea. Asta imi place. Rezoneaza cu mine. Imi place sa vad la o trupa dincolo de epatarea boema, fireasca scenei, sau incrancenarea si seriozitatea muncii pe care o depun. Pe langa toate acestea e o dovada de modestie care se muleaza frumos tare cu ceea ce fac ei in plan muzical, lucururi de altfel de o foarte mare calitate. Merita promovat, vazut, ascultat, simtit.

 • Ana- 16 Iul 2012, ora 16:37

  wow, e super realizat videoclipul, imi place mult