Copiii de la Hospice Casa Speranței au lansat Academia de Optimism. Înscrie-te și tu

Despre Hospice Casa Speranței probabil știi deja. Dacă nu, te invit să citești acest articol, pe care l-am scris anul trecut după ce le-am vizitat centrul. Pe scurt, ei au grijă de copiii cu boli limitatoare sau amenințătoare de viață (cum e cancerul sau alte probleme cărora doctorii nu le dau prea multe șanse).

Copiii cu boli limitatoare sau amenințătoare de viață au nevoie de mai mult decât atenție și medicamente potrivite. Ei trebuie să fie înconjurați de oameni fericiți și optimiști, pentru că fericirea și optimismul sunt lucruri care se transmit, mai ales atunci când în viață apar anumite greutăți.

Cel mai recent proiect al copiilor de care are grijă Hospice Casa Speranței este Academia de Optimism, un proiect care îți dă acces la o serie de cursuri online despre cum să fii optimist, iar accesul se face în schimbul unei donații. Practic, atunci când cumperi cursurile, ajuți.

Partea interesantă este că gazdele cursurilor sunt chiar copiii beneficiari Hospice, împreună cu câțiva invitați-vedete, alături de care îți vor transmite câteva gânduri optimiste. Și ca orice Academie care se respectă, la finalul cursurilor poți lua și o diplomă, în funcție de programul la care ai aplicat. Ai de ales dintre 3 programe: Licență în Optimism, Masterat în Optimism și Doctorat în Optimism. Mai mult, decanul Academiei este Irina-Margareta Nistor, care susține de mult timp cauze de acest fel.

Acum, că știi despre ce e vorba, te invit pe site, să-ți cumperi accesul la lecțiile de optimism, făcând astfel o donație ONG-ului. Iar dacă vrei, îți poți cumpăra și tricouri optimiste, de aici. Nu în ultimul rând, să știi că poți dona 2 euro pe lună către Hospice Casa Speranței dacă dai un SMS la 8844 cu textul „optimism”. ??

academia de optimism

Leave a Reply