Poți cumpăra accesorii făcute de designeri români în schimbul unei donații

Îmi place când persoanele care ajung la un public numeros își folosesc acea influență pentru a face o faptă bună. Azi vreau să vorbim despre Loredana Groza, care a decis să ofere accesorii făcute de designeri români fiecărui concurent care e în echipa sa la Vocea României. Mai mult, acele accesorii sunt scoase la vânzare, iar banii obținuți de la cei care aleg să le cumpere sunt donați către MagiCamp, o tabără pentru copii cu afecțiuni oncologice.

Practic, vorbim de o donație pe care, probabil, oricum ai fi făcut-o la un moment dat, numai că acum primești în schimb și un accesoriu grozav făcut de un designer român. Sună bine, nu? :D Hai să vezi ce accesorii poți cumpăra în urma ediției a VI-a Vocea României:

accesorii designeri romani

Sistemul de cumpărare e extrem de simplu: intri aici, lași un comentariu în care spui ce accesoriu dorești, apoi aștepți să primești confirmarea că el nu a fost deja cumpărat de altcineva. După ce ai primit confirmarea, trimiți banii în contul MagiCamp, apoi vei primi acasă accesoriul cumpărat.

Interesant e că știm deja și la ce vor fi folosiți banii. Fiind o donație strânsă în urma unui concurs muzical, echipa Loredanei vrea să cumpere instrumente pentru o mini orchestră care va fi amplasată la MagiCamp, tabăra în care merg în fiecare vară copiii cu afecțiuni oncologice.

Proiectul #teamLori pentru MagiCamp este realizat împreună cu Molecule F – cel mai important promotor al designului romanesc în mediul online și fizic prin www.molecule-f.com și Molecule F Concept Store din Promenada Mall – și se va desfășura de la etapa duelurilor până la finala Vocea României.

2 Comments

  1. Bixa 3 noiembrie 2016
    • Cristian Florea 3 noiembrie 2016

Leave a Reply