Acest articol este scris de cei care au luat parte la cursul de blogging de la #ScoalaFlanco

Dacă citești aceste rânduri înseamnă că s-a terminat cursul despre #bloggingpesteasteptari pe care l-am susținut la #ScoalaFlanco. După ce am zis tot ce-am avut eu de zis despre blogging, i-am rugat pe cei 25 de participanți să scrie două-trei fraze pe blogul meu, în așa fel încât să iasă un articol colectiv, dar cu un oarecare sens. A ieșit ce se poate vedea mai jos.

Apropo, încă te mai poți înscrie la cursul de branding (susținut de Cristian China-Birta) și la cel de video blogging (susținut de Vlad Dulea) dacă îți completezi datele în formularul de aici.


Iți plac petrecerile? Muzica trebuie sa fie foarte tare ? Nu suporti muntii de fire care te impiedica sa iti misti boxele dupa plac? Cu Denon Heos aduci petrecerea mai aproape.

Acum, imagineaza-ti ca esti in mijlocul petrecerii aleia, da? Si e totul foarte fain si frumos, si e bautura, sunt fete frumoase. Ti le imaginezi, da? Eh, si-acum gandeste-te la muzica. Si gandeste-te cat de misto s-ar putea auzi daca ai sistemul potrivit.

Si gandeste-te ca vrei sa impresionezi pe toti. Dansezi mai ceva ca la ”Dansez pentru tine” dar cand te opresti nu vezi pe nimeni uitandu-se in dreptul tau. Asa ca ce vei face?

E clar momentul pentru a scoate in fata amplificatorul ala smecher pe care tocmai l-ai achizitionat de la Flanco. Nu iti amintest foarte clar detaliile tehnice, dar iti amintesti ca te-a cucerit basul ala care zguduia peretii. Cu tot cu tablouri!

Si acum te trezesti! E dimineata si vecinul de deasupra ta isi testeaza noua bormasina. Te gandesti ca trebuie sa te revansezi cumva si iti amitesti de visul de aseara si de sistemul Heos.

si acum sa iti spun drept, noi la blogmeet am sosit, toti aici la Flanco school sa invatam am venit. Despre blogging si sisteme, despre tot ce ne-a traznit, vrem sa-ti povestim si tie, sa stii de ce ne-am intalnit.

Am aflat multe din bransa, despre nise si campanii. Cum se face un blog adevarat ne-a invatat proful de ocazie, parea ca stie despre ce vorbeste. A facut lucruri frumoase pe domeniul propriu, asta asa, #casastiti.

Dar sa ne reintoarcem la petrecere! Pentru asta trebuie sa il chemam pe Cristian Florea. Nu doar pentru ca e simpatic si e single, ci pentru ca are o boxa wireless Heos, care se aude in tot blocul. Daca trebuie! :) Eu asa am auzit de petrecere. M-a atras sunetul. Din pacate acum nu mai pot aprecia castile mele la fel ca in trecut…eh! 
De ce as vrea totusi boxe? Pai, daca vecinul de deasupra da gauri, pui si tu o melodie care sa acopere zgomotul ala infernal. Nu conteaza ca se ascunde matza in cel mai intunecat colt al casei (saracuta!!).

Pe langa boxe, Flanco, Heos si Cristian Florea am invatat destule si despre blogging. Cu nisa sau fara, blog de companie sau personal, sa fim onesti cu cititorii nostri, sa ne documentam constant despre ceea ce scriem si mai ales sa punem pasiune multa, caci cu boxe, sau blogging, pasiunea mereu va face diferenta.

Pai da, am vorbit despre de toate, blogging, boxe, Flanco si petreceri, o da, petrecerile alea la care intalnesti zeci de oameni pe care nu ii cunosti, dar trebuie sa zambesti pentru ca mai mult ca sigur o sa dansati la miezul noptii pe aceeasi melodie. Cam asa a fost aici, am cunoscut atat de multi bloggeri smecherii incat parca ar merge sa punem de-o petecere.

O petrecere cu cafea! Pentru ca il vom invita si pe tipul de la Philips care te va face sa bei o cafea chit ca nu suporti cafeaua! Un cappu mai slab si cu mai multa spuma? Si cu mult lapte! Si gata! Bei cafea! Iar daca vreti sa va faceti o idee, acea cafea a placut pana si unui nebautor de cafea ca mine. Si a avut un efect instant, dupa 2 ore de somn a reusit sa ma tina treaz. Si inca sunt coerent chiar si la ora 14.

Eu stiu o treaba – printre cafele, boxe wireless, oameni noi intanlniti la blogmeet, trebuie sa te distrezi si cred am facut asta din plin!

Cu atat de multa tehnologie in jur nu am avut cum sa nu fac conexiunea cu prietena mea cea mai buna: muzica. Oameni faini, atmosfera primitoare, toate ingredientele pentru un inceput de zi frumos. Si acum partea cea mai misto pentru alti iubitori de muzica: boxele astea pot fi conectate la servicii de streaming muzical! :D

Testeaza. testeaza. Testeaza. Asta am invatat la #bloggingpesteasteptari. Testeaza o tema responsive. Testeaza pana creezi continut de calitate. Testeaza cum sa iti implici mai mult cititorii. Testeaza un nou tip de cafea sau o boxa cu 2,3,4,5 difuzoare. In fond despre asta este vorba. Totul este un test. Pana si textul asta colectiv care habar nu avem cat de unitar o sa iasa. Testeaza.

După câțiva pași și piruete, când tocmai prinsesem ritmul de salsa, a apărut tamburul major al lui Dan Spătaru și mi l-a luat. De fapt, era băiatul de la Flanco ce a reglat volumul Heos și care m-a întrerupt stânjeit:

– Heos are ritm pentru fiecare, dar în magazin, nu dăm petreceri!
– Ah, ce păcat! Tocmai când picioarele mele ascultau ritmul muzicii și nu le puteam controla.
– Dar puteți asculta ce melodii doriți în timp ce veți scrie.
Muzică bună, dans, scris și oameni faini.

Inchid ochii si incerc sa gandesc. Zumzetul vesel de vorbarie blog-oriented imi fura gandurile. Aroma de prietenii vechi si viitoare pluteste in aerul conditionat de cei de la Flanco. Muzica din casti imi sparge timpanele si reusesc a imi adun 2 ganduri: I just wanna go somewhere I can get some space.
In loc de conluzie, ziua a fost cu adevarat peste asteptari, asa cum ni s-a promis. Cristian ne-a adus mai aproape de blogosfera, iar Flanco a facut muzica sa ajunga aproape de noi. Fara limite, fara constrangeri, fara fire.

2 Comments

  1. tatiana crisan 29 septembrie 2015
    • Cristian Florea 29 septembrie 2015

Leave a Reply