Acum aştept Friend Request. Sau Subscribe, na.

Mai ştiţi când vă întrebam ce-aş putea face cu pagina de Facebook?

Azi mi-am dat seama că dacă o şterg n-o să am nimic de pierdut. Bine, recunosc, o mai las până când Facebook îmi oferă posibilitatea de a transforma persoanele care au dat Like în Subscriberi.

De ce această decizie?

1. Lui Facebook nu prea-i mai place nicio pagină care nu îi creşte lui încasările. Altfel spus, un update pe care-l trimiţi de pe o pagină, are mai puţine şanse să fie văzut de cei care au dat Like în comparaţie cu un update trimis de pe un cont.

Iar eu momentan nu am nevoie de Insights, sau cine ştie ce aplicaţii pe care mi le oferă doar FanPage-ul.

2. În jurul contului personal am strâns deja o mână de oameni care (cred eu) apreciază ceea ce scriu. Iar cei care apreciază update-urile pe care le trimit pe Fan Page, sunt aceiaşi.

Ce e de făcut acum?

Dacă chiar vrei să-mi urmăreşti update-urile, contul meu personal îl găseşti aici. Am şi înlocuit butonul de Like de la sfârşitul fiecărui articol cu unul de Subscribe (zic de cel de unde puteai da Like Fan Page-ului, nu de Like-ul fiecărui link), ca să le fie mai uşor vizitatorilor.

La întrebarea „Primeşti cereri de prietenie?”, aş putea răspunde cu „Da, dar în limita stocului disponibil”. Lucrez deja la a-mi scoate de la prieteni toate persoanele care nu ştiu să scrie corect, sau care au nume ciudate (Frumushika, Dulcika etc.), pe care nici eu nu ştiu cum de le-am acceptat în listă.

Mai multe n-ar fi de spus, nu?

3 Comments

  1. Ana- 27 iunie 2012
    • Cristian Florea 27 iunie 2012
  2. CostinC.info 27 iunie 2012

Leave a Reply