Ah, ce bine arată ciclocomputerul ăla

Pe scurt, pe Blogal Initiative s-au făcut 4 echipe de bloggeri care să participe pe 7 septembrie la Triathlon Challenge Mamaia. Eu nu-s printre ei, pentru că eu am să particip într-o echipă pusă la punct de Blackhawk Security şi nu e fair să-i las la greu.

Revenind (la ce voiam de fapt să spun), dacă eşti blogger, poţi scrie un mesaj de susţinere pentru una dintre cele 4 echipe şi, dacă mesajul e într-adevăr unul bun (nu trebuie neapărat să-i faci pe cititori să verse o lacrimă, dar creativitatea se punctează), poţi câştiga un excelent ciclocomputer Polar CS 500 în valoare de (atenţie!) 250 de Euro, o pereche de ochelari de ciclism Rudy Project în valoare de 100 de Euro sau un rucsac TYR Alliance Team II în valoare de 50 de Euro.

Acum doi ani am alergat într-o echipă de bloggeri la Triathlon Challenge Mamaia şi ţin minte că, aşa cum se întâmplă şi în acest an, s-au căutat bloggeri care să ne susţină cu puterea tastelor în competiţie. Echipa mea a câştigat proba publicului, ca să zic aşa, iar lucrul ăsta ne-a motivat tare mult în competiţie. E un sentiment extrem de fain să ştii că, atunci când aproape îţi dai sufletul în cursă, sunt oameni care se gândesc la tine şi se întreabă cum te descurci.

Aşadar, vă recomand să susţineţi una dintre cele 4 echipe de bloggeri, nu neapărat ca să ţintiţi premiul, cât să-i ajutaţi pe ei să fie mai motivaţi.

triathlon challenge mamaia 2013

P.S.: Nu-mi vine să cred că mai e doar o săptămână până la ziua competiţiei. Parcă ieri începeam antrenamentele…

6 Comments

  1. Ciprian 31 august 2013
  2. Marian Iftimie 31 august 2013
  3. Joie Negru 1 septembrie 2013
    • Cristian Florea 1 septembrie 2013
      • joe 3 septembrie 2013

Leave a Reply