Ai încercat Google Play Pass, abonamentul la jocuri din Google Play?

La începutul lunii octombrie, Google a anunțat că dă acces și în România unui abonament la jocuri din Google Play. Abonamentul poartă numele de Google Play Pass și-ți promite jocuri fără reclame, jocuri fără in-app purchases și jocuri noi în fiecare lună.

Dacă vrei să-l activezi, costă 25 de lei / lună sau, dacă îl cumperi pentru un an de zile, vei plăti 150 lei / an (deci 50% reducere, comparativ cu a plăti lunar).

Acum un an de zile și Apple anunța sistemul lor de abonament la o serie exclusivă de jocuri numită Apple Arcade. Am activat atunci abonamentul pentru vreo 3 luni și mi-a fost de-ajuns cât să-mi dau seama că nu sunt cine știe ce jocuri pe listă și că nu prea merită investiția (cel puțin din punctul meu de vedere).

Acum, când am văzut Google Play Pass, am vrut inițial să-l cumpăr, măcar de test, dar mi-am dat seama că m-am jucat destul de puțin pe smartphone-urile cu Android până acum, pentru că prefer să testez jocuri noi pe iPad, unde experiența e cu totul alta datorită ecranului mare.

Așa că o să mai aștept, că mi-e greu să las ecranul mare al tabletei pentru jocuri jucate direct de pe telefon. 😁

Dar sunt curios dacă ți-ai activat tu Google Play Pass și dacă simți că merită investiția.

Iar în cazul în care nu l-ai activat, poți face asta întrând în Play Store de pe smartphone, apoi apăsând pe cele 3 linii din stânga-sus și pe Play Pass. Mai multe detalii despre abonament găsești aici, iar dacă vrei să vezi ce jocuri sunt incluse pe listă, le vei găsi tot în cadrul meniului Pay Pass de pe smartphone.

Ai încercat Google Play Pass, abonamentul la jocuri din Google Play?

2 Comments

  1. Sorin 13 octombrie 2020
    • Cristian Florea 15 octombrie 2020

Leave a Reply