Ai răbdare. Overnight success usually takes 15 years

Pe 26 septembrie a fost Webstock, cel mai mare eveniment de Social Media de la noi. Webstock-ul este un eveniment cu o atmosferă aparte. Acolo întotdeauna se leagă prietenii. Networkingul din timpul evenimentului continuă întotdeauna la party, iar lucrul ăsta ajută tare mult comunitatea online. Este o conferinţă care scoate din faţa calculatorului oamenii din online şi-i face să se cunoască şi dincolo de tastatură. Îmi place că aici se strâng pasionaţi de Social Media din toată ţara (şi eu, la ediţia din 2012, am venit din Focşani special pentru asta şi a meritat din plin). În acest an i-au trecut pragul vreo 700 de oameni. Sunt curios câţi au venit din afara Bucureştiului. :D

Printre altele, anul acesta, Webstock-ul a mai ajutat puţin la reactivarea Twitterului din România. S-au scris aproape 2000 de tweet-uri cu hashtagul evenimentului (via Elena), de la aproximativ 300 de conturi. Asta înseamnă că aproape jumătate dintre cei prezenţi aveau cont de Twitter şi l-au folosit. Nu ştiu dacă alt eveniment despre online mai reuşeşte performanţa asta.

Printre cei care au scris şi-au dat ReTweet-uri pe hashtag mă număr şi eu. Şi am pregătit, aşa cum fac de fiecare dată, o prezentare cu ce-am scris eu în timpul evenimentului, ca să păstrăm într-un loc ideile principale de-acolo.

Un alt motiv pentru care Webstock-ul contează foarte mult este pentru că strânge în fiecare an o listă de proiecte din online de succes, apoi le premiază pe cele mai bune. Premiile din acest an pot fi văzute aici.

webstock cristian florea

Foto: Dragoş Asaftei

2 Comments

  1. Alexandru Cirstea 30 septembrie 2014
    • Cristian Florea 1 octombrie 2014

Leave a Reply