Ai simţit vreodată că unii oameni vor doar să te tragă în jos?

unii oameni vor doar sa te traga in josDacă în cei 18 ani ai mei am învăţat ceva important despre oameni, acel lucru ar fi că nu trebuie niciodată să stai printre cei mici şi fără planuri de viitor.

Am învăţat din nenumărate întâmplări că oamenii mici încearcă întotdeauna să-i tragă în jos pe cei cu obiective mai mari decât ale lor. Unii numesc acest lucru invidie, dar eu cred că este doar o mândrie a lor, că te-au făcut pe tine să rămâi la un nivel inferior, deşi puteai mai mult.

Se întâmplă în orice domeniu, cel puţin aşa am eu impresia. Dacă tu te împrieteneşti foarte bine cu un om care n-are nicio aspiraţie, s-ar putea ca în ceva timp să-ţi dai seama că nici tu nu mai ai vreun obiectiv pentru viitor. El te va face să crezi că lucrurile merg foarte bine şi aşa, la un nivel inferior şi că munca pentru a ajunge sus nu-şi are rostul.

Într-un moment de slăbiciune există posibilitatea ca tu să-i dai dreptate, iar din momentul respectiv el va putea să facă ce vrea cu aspiraţiile tale.

Gândeşte-te bine înainte să iei o decizie. Nu transforma visele altora în ale tale şi nu-i lăsa pe alţii să-ţi impună obiectivele pentru viitor.

Contraziceţi-mă dacă nu zic bine, că poate nu-s stăpân pe subiect.

8 Comments

 1. Madalin Blidaru 15 august 2011
  • Cristian Florea 15 august 2011
 2. Radu 15 august 2011
  • Cristian Florea 16 august 2011
 3. Cipri Palamariu 15 august 2011
  • Cristian Florea 16 august 2011
   • Cipri Palamariu 16 august 2011
 4. veronica 16 august 2011

Leave a Reply