Hai să ajutăm la împlinirea unui vis

Toți avem câte-un vis. Unii ne dorim să vedem aurora boreală, alții vor să ajungă pe Marte sau să fie CEO la o companie de succes. Alții, pur și simplu, își doresc să-i strângă mâna jucătorului preferat de fotbal sau să bea o cafea cu actorul preferat.

Unii fac lucruri ca să-și atingă visul, alții așteaptă ca visul să-i descopere pe ei și să le dea o șansă. Din categoria celor care se străduiesc să-și atingă visul se numără și Marius Matache, prietenul și colegul de Kooperativa 2.0 care poate fi blogger, chimist și muzician în același timp. Dar de data asta vreau să vorbim despre latura lui de muzician. ?

Make, așa cum îi spunem noi, vrea să lanseze al doilea album de folk din cariera sa și vrea să facă lucrul acesta puțin diferit, printr-o campanie de crowdfunding, care-l va ajuta să ridice standardele stabilite la albumul anterior. Am avut ocazia de a asculta câteva fragmente din noul album și concluzia, la prima mână, a fost că e mai mult decât folk, pentru că are niște instrumentiști buni care chiar fac trecerea de la un om și-o chitară la ceva mai complex.

Și pentru că orice vis poate fi atins dacă ai lângă tine oamenii potriviți, am vrut să fiu printre primii care donează. Și am reușit! Acum te invit și pe tine să ajuți la împlinirea unui vis pe alchimie.mariusmatache.ro. Sharing is caring! Și nu mă refer doar la butoanele de share.

alchimie - marius matache

Leave a Reply