Alta duminica

Astazi n-o sa va obosesc incant cu posturi lungi sau cu articole la care trebuie sa va puneti mintea la contributie datorita simplului fapt ca e duminica.

O sa ma credeti nebun la inceput dar va voi explica si motivul.

Umbla pe internet un fel de regula, de lege, de observatie sau de ce vreti voi care spune ca nu e bine ca duminca sa scrii articole lungi.

De ce?

Va voi raspunde tot eu :)

In primul rand duminica numarul de vizite scade considerabil (in fiecare duminica si pe orice site). Majoritatea oamenilor prefera ca duminica sa iasa la un suc, sa se pregateasca pentru ziua de luni sau sa faca orice altceva numai sa nu stea pe internet.

So..acest zvon ne invata faptul ca duminica scrii degeaba posturi lungi pentru ca mai nimeni nu sta sa le citeasca si nu are rost sa te chinui inutil. Mie mi se pare corect 100%.

Ce inseamn asta?

Inseamna ca duminica tot ce voi face va fi sa pun un simplu filmulet funny sau vad eu de ce aleg in functie de niste criterii (cum ma simt, ce chef am, ce mi s-a intamplat in ziua/saptamana respectiva, etc), filmulet pe care sa-l puteti comenta cu drag si sa va bucurati de el :)

Astazi, fiind duminica, va voi arata un filmulet cu o bunicuta care are cateva probleme cu un Mercedes.
Happy Watching =:)

Saraca bunicuta. Cred ca s-a suparat pentru ca a trezit-o din somn pe trecerea de pietoni si s-a hotarat sa-l atace pe „faptas” cu arma suprema „geanta” si dupa ce a vazut ca a iesit air bag-ul si-a zis: „i-am aratat-o eu >:) ” continuandu-si drumul nestingherita si cautand un loc potrivit pentru a adormi iar :))

7 Comments

  1. XBLacK 28 septembrie 2008
  2. Cristian Florea 28 septembrie 2008
  3. TheBes7 28 septembrie 2008
  4. vn 91 ykz 28 septembrie 2008
  5. Shocky4Rap 28 septembrie 2008
  6. D 29 septembrie 2008
  7. Petru 12 februarie 2012

Leave a Reply