Am dat un interviu despre blogging

Adrian Anghel m-a luat serios la întrebări. Subiectul este, bineînţeles, blogging-ul.

În ce măsură crezi că blogurile vor lua locul presei în viitor? Sau mai bine spus, crezi că meseria de “blogger” va fi luată mult mai în serios în viitor?

Deja sunt mulţi bloggeri care, printre altele, sunt şi formatori de opinie. Nu ştiu dacă bloggerii vor înlocui vreodată presa, pentru că bloggingul şi jurnalismul sunt două lucruri diferite, care se întâlnesc destul de rar. Spre exemplu, cred că în cazul vreunui interviu sau vreunui reportaj poţi găsi la bloggeri materiale pe care le-ar fi putut obţine şi jurnaliştii. În rest, bloggerii scriu articole subiective şi aşa trebuie să rămână, iar presa ar trebui să fie obiectivă.

[button-blue url=”http://adispune.ro/despre-blogging-pe-larg-cu-cristian-florea/” target=”_blank” position=”left”]Citeşte mai departe »[/button-blue]

Dacă ai câteva minute libere, mi-ar plăcea să-mi spui şi cum m-am descurcat.

Mulţumesc!

Lasă un comentariu

2 comentarii

  • Carmen 20 Iun 2013, ora 16:27

    Ideea e ca diferenta dintre presa scrisa si blogging e destul de mare. Daca in presa apar articole in proportie de 95% cu un grad ridicat de obiectivism, e greu ca tu, un blogger, sa scrii cu obiectivism. Pana la urma asta defineste un blog, subiectivismul autorului.

    • Cristian Florea 20 Iun 2013, ora 19:13

      Asta-l face mai credibil. Şi asta oferă şi calitate informaţiei. :D