Am învăţat nişte lucruri la Brăila

braila blogmeetÎmpreună cu Tudor şi Costel am pornit în această dimineaţă spre Brăila unde am cunoscut şi-am revăzut oameni din minunatul oraş de pe malul Dunării.

Am profitat de-o minunată croazieră pe Dunăre, la bordul vasului „Lacu Sărat” şi, văzând că soarele ţine cu noi, am rămas pe ponton, ca să ne bronzăm şi să ne prezentăm, în timp ce fiecare îşi sorbea băutura, bucurându-se de reuşita evenimentului.

Am apreciat la brăileni că, spre deosebire de vrânceni, au o grămadă de bloguri despre Brăila. Oamenii ăia îşi iubesc oraşul într-un stil de nedescris. Noi mai avem puţin de lucrat la partea asta, pentru că fiecare e cu blogul personal, iar proiectele noastre comune au rămas de vreun an încoace în stadiul de planificări.

Dar chestiile astea vreau să le schimb. Vreau să fac ceva pentru Vrancea, măcar în timpul pe care-l mai petrec aici. I-am cerut lui Tudor un cont pe Portalul Vrancei, iar dacă o să vedeţi de-acum câteva articole scrise de mine pe-acolo, ei bine, să ştiţi că chiar îs scrise de mine :))

M-am gândit la o dezvoltare a mea (ca blogger pe floreacristian.ro), care uşor-uşor trebuie să se desprindă de cititorii din Vrancea. Nu că aş avea ceva cu ei, nu mă înţelegeţi greşit, dar eu cred că pot mai mult şi că dacă vreau mai mult, trebuie să mă supun anumitor standarde.

Altfel spus, de ce aş publica pe blogul ăsta chestii care au legătură cu Vrancea, când abia 10% din cititori vor fi vrânceni? Eu vreau să scriu pentru un public larg, nu să fac în aşa fel încât unele articole de-ale mele să prezinte interes doar pentru o mică parte de oameni. Aşa am luat eu decizia ca articolele care au legătură cu Vrancea şi pe care chiar vreau să le scriu, să apară acolo, pe portal, că ăsta-i target-ul blogului de-acolo.

Acum na, c-o fi o decizie bună sau nu, rămâne de văzut şi de discutat. Până nu încerc, n-am de unde să ştiu dacă va fi bine sau nu.

*poză făcută cu LGrimul

Lasă un comentariu

19 comentarii

 • Pato Basil 16 Oct 2011, ora 15:58

  imi pare bine ca ne-am revazut! sper ca ti-a placut la noi te mai asteptam si la noi… plus ca si eu trebuie sa mai ajung pe la voi data viitoare :)

  • Florea Cristian 16 Oct 2011, ora 21:04

   Da, mi-a placut foarte mult si sigur voi mai veni. Dar pana una-alta, sa stii ca in februarie facem si noi 2 ani de blogosfera vranceana. Mai stam la o bere cu ocazia asta

   • Pato Basil 19 Oct 2011, ora 23:24

    eu vin… numai sa nu fie ceva personal planificat atunci!…

   • Florea Cristian 20 Oct 2011, ora 06:51

    poate n-o sa fie :D

 • Nebunia 16 Oct 2011, ora 17:46

  Ideea ta mi se pare una complet normala si foarte logica… dar sunt cazuri in care sa poti sa pvoestesti despre Vrancea si pe acest blog, o sa te intalnesti pe parcurs cu situatii care le vei povesti cu siguranta aici, nu pe Portalul Vrancei…

  • Florea Cristian 16 Oct 2011, ora 21:09

   Da, sunt constient de asta. Or sa fie lucruri care vor putea fi povestite aici si vor putea fi intelese si savurate de orice fel de cititor, nu numai de cei din Vrancea. Pentru restul, exista Portalul Vrancei

 • Tudor 16 Oct 2011, ora 21:16

  Cristian, te inteleg perfect. Este normal. Si este doar inceputul. Vei simti la fel si cand vei costata ca *.ro nu te mai multumeste si vei dori sa treci la *.eu. Iti voi face contul pe Portal Vrancea imediat ce ajung in Focsani, dar … sfatul meu este sa-ti faci si o categorie pe acest blog intitulata sugestiv Vrancea. Chiar daca cei mai multi dintre cei care te citesc nu sunt din Vrancea, consider ca le-ar face placere sa mai afle din cand in cand ce frumoase sunt meleagurile din care te tragi.

  p.s. ma bucur ca ai reusit sa mergi cu noi la Braila :) am facut cinste blogosferei vrancene.

  • Florea Cristian 16 Oct 2011, ora 21:20

   Mi-e teama sa nu ramana categoria aproape goala. Intr-un an plec din Vrancea si crede-ma ca viitorul vreau sa mi-l petrec altundeva. Nu spun ca nu voi mai trece pe-aici, dar cred ca va fi prea putin ca sa pot sa mai scriu cate ceva in categoria creata pe blog.

   Cat despre .eu, deja ma bate gandul asta, dar mai astept putin.

   Si eu ma bucur ca am putut sa formam o echipa pentru Braila si speram sa nu fie ultima iesire de acest fel

 • Costy 1982 17 Oct 2011, ora 12:31

  Ma bucur ca am fost inpreuna cu tine si Tudor la Braila, a fost frumos si timpul a tinut cu noi, pentru mine a fost prima experienta de acest fel, sper sa avem cat mai multe intalniri de acest fel. Ideea ta sa postezi pe portal Vrancea este una buna si un exemplu de urmat.

  • Florea Cristian 17 Oct 2011, ora 18:55

   Vreau ca usor, usor sa profite mai multi bloggeri vranceni de oportunitatea asta. E important sa avem un portal in Vrancea care sa schimbe lucruri.

 • Tudor 18 Oct 2011, ora 15:21

  Am configurat http://www.vrancea.com.ro/blogosfera-vrancea. Mi-as dori sa-i regasesc pe acest portla pe toti vrancenii care au ceva de spus in mediul online romanesc, fie ca sunt agenti economici sau bloggeri locali.

 • omulvaly 21 Oct 2011, ora 15:34

  va felicit pentru intreaga activitate si mai ales ca reprezentati atat de bine si frumos blogosfera vrancenilor