Am jucat tenis de masă. Şi-am pierdut ca un erou

La invitaţia lui Cristi Irimia, astăzi, în jurul orei 15:00, ne-am strâns câţiva bloggeri şi-am pus de-un tenis de masă la Sala Polivalentă din Focşani.

Eu n-am excelat niciodată la tenis de masă. Adevărul e că nici nu prea am jucat aşa ceva în toată cariera mea de sportiv, dar nici n-am avut vreo motivaţie, sau vreo ocazie specială ca să fac asta. În cele 3 seturi de astăzi am reuşit incredibila performanţă de a pierde toate meciurile cu zâmbetul pe buze şi de-a promite că până data viitoare am să învăţ să joc aşa.

#tenisdemasatweetmeet 6 noiembrie 2011

Vali s-a înspăimântat când a auzit că vreau să-i fur serva care l-a făcut celebru şi s-o folosesc împotriva lui, dar până data viitoare are timp să înveţe ceva nou şi să ne impresioneze iar.

Până la meciul următor, care va fi peste două săptămâni, am timp să învăţ tenis de masă like a pro. N-o să-mi fie greu, că sportul e frumos.

Lasă un comentariu

6 comentarii

 • omulvaly 6 Noi 2011, ora 22:17

  tenisul de masă chiar este un sport curat, dar pentru noi, jucătorii amatori e o bună ocazie pentru a ne verifica tonusul ! A fost o idee grozavă alui Cristi Irimia şi sper ca pe viitor să adere la această întâlnire mai mulţi cunoscuţi ! În ceea ce priveşte „serva” pe care vrei să o furi te anunţ că nu vei putea deoarece eu mereu am uşa încuiată şi în plus o am ascunsă în loc secret în casă ! :D Chiar mi-a plăcut ambiţia şi placerea de a juca pe care le-am văzut la tine !

  • Florea Cristian 6 Noi 2011, ora 22:25

   O caut pe YouTube si tot gasesc eu cum se face serva aia :)) In cel mai rau caz, te rog (cu cateva beri) sa ma inveti.

   M-am distrat, iar asta a fost cel mai important. Abia astept urmatoarea intalnire

 • Catalin 13 Noi 2011, ora 08:53

  heh.. :)) eu unu.. ma pricep la ping-pong :) n-am mai jucat de ceva vreme, dar chiar stiu cu ce se mananca. :)

 • vali crintea 11 Iul 2014, ora 23:58

  ce fain a fost !