Am primit cadourile miniPRIX

Scriu asta ca să le demonstrez celor care cârcotesc, faptul că miniPRIX nu este atât de rău pe cât cred unii. Ţin să vă anunţ că am primt cadourile de la miniPRIX (sau, să le spunem, produsele comandate pe bază de voucher) astăzi.

Sunt foarte încântat. Nu mă aşteptam ca la preţurile prezente pe site, să primesc cine ştie ce produse, dar, incredibil, ceea ce am primit e chiar bun. Am comandat o geacă şi un tricou, cel din urmă luat mai mult ca să completez suma de 100 de RON.

Ce să spun? M-am grăbit şi am făcut comanda înainte să primesc voucher-ul (care a venit ieri, deşi eu am fost anunţat de luni ca fiind câştigator), iar după ce am comandat, am trimis un mail celor de acolo, să-i anunţ să nu mă taxeze, că mi-s câştigător.

Deşi doamna de acolo habar n-avea de niciun fel de concurs (mi se pare normal ca oamenii de la vânzări să nu aibă treabă cu cei de la publicitate), a avut bunul simţ de s-a interesat. A spus că cei de la publicitate mă consideră câştigător, în baza lor de date sunt trecut cu un voucher de 100 de RON, deci comanda poate pleca fără să fi introdus eu codul voucher-ului în momentul în care am efectuat comanda.

Aşa se face că eu am primit produsele azi, deşi voucher-ul a ajuns ieri după-amiază. Ceilalţi câştigători s-ar putea să-şi poată ridica produsele abia peste vreo 3-4 zile.

Încă o dată vă mulţumesc pentru faptul că m-aţi ajutat să câştig concursul şi vă anunţ că miniPRIX.ro este un site în care poţi avea încredere.

Tags:

5 Comments

  1. Tanar Jurnalist 6 noiembrie 2010
    • Cristian Florea 7 noiembrie 2010
  2. Matei Valentin 7 noiembrie 2010
    • Cristian Florea 7 noiembrie 2010

Leave a Reply